Aan de slag met circulair ondernemen

Wie zich verdiept in circulair ondernemen ziet dat duurzaamheid en écht ondernemerschap hand in hand in gaan. Want circulair ondernemen draait om efficiënt omgaan met grondstoffen en afval. Om innovatie en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. De Rabobank helpt u graag de stap te zetten naar circulair ondernemerschap.

Bekijk waar u staat met de Prestatie Indicator

Weet u waar u staat op het gebied van circulair ondernemen? Op welke gebieden bent u al goed bezig en waar is nog winst te behalen? Samen met de Radboud Universiteit ontwikkelden we de Prestatie Indicator: een uitgebreide vragenlijst die u laat zien waar u staat en waar uw kansen liggen. Na afloop van het invullen ontvangt u een overzicht van concrete tips en suggesties om uw kansen te verzilveren.

Aan de slag: My Circular Economy Journal

Maak werk van uw plannen. My Circular Economy Journal biedt kennis, inspiratie, voorbeelden en tips. U ontdekt waar u mogelijk waarde kunt creëren, bijvoorbeeld door afval te minimaliseren, grondstoffen en producten te hergebruiken of samen te werken.

Investeringsplannen? Bekijk de Rabo Impactlening

Investeer in de toekomst van uw bedrijf. Circulair ondernemen kan u veel opleveren, maar vergt ook investeringen. Een lening kan daarvoor een passende oplossing zijn. De Rabo Impactlening is een zakelijke lening met een rentekorting tot 1,1%, speciaal voor duurzame bedrijven. Voert u een van de geselecteerde keurmerken? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de korting.

Contact

Rabobank