Rabo Ondernemers Academie

Rabo Ondernemers Academie biedt praktijkgerichte opleidingen voor ambitieuze ondernemers die nooit zijn uitgeleerd. Je volgt de opleidingen samen met andere ondernemers. Zo bouw je tijdens het traject ook aan je netwerk.

    speciaal voor ondernemersdirect toepasbare kennisonafhankelijke docentennetwerken met lokale ondernemers

Relevante thema’s voor ambitieuze ondernemers

pension

Succesvol ondernemen

Je ontwikkelt groeistrategieën en herkent knelpunten. Ook leer je omzetgroei en organisatiegroei aan elkaar te koppelen.

Contract

Overdragen en opvolgen

Je leert meer over bedrijfswaardering, de zoektocht naar de juiste kandidaat en het managen van je vermogen.

Grafiek

Groeien door innovatie

Innovatie is een belangrijke pijler van groei. Hoe kom je aan goede en bruikbare ideeën? Je leert mét en van elkaar vanuit je eigen praktijksituatie.

Illustratie wereldbol

Sociaal ondernemen

Je leert maatschappelijke impact te creëren en te werken aan een duurzaam en rendabel businessmodel.

De toekomst van je sector

Illustratie wereldbol

Food en Agri

Als agrariër maak je elke keer talloze keuzes op uiteenlopende terreinen. Leer alles over voorraadbeheer, financiële strategie, fiscale gevolgen en investeren in innovatie mogelijkheden.

Mouth mask

Zorg

Ontwikkelingen in de zorg vragen veel van jouw ondernemerschap. Je leert hoe je processen zo efficiënt en effectief mogelijk maakt.

calculator

Retail en Groothandel

Het succes van jouw bedrijf hangt sterk samen met je succes op het gebied van innovatie, online verkoop en verticale integratie. Op welke trends speel jij in?

Fles bubbels

Horeca

Biodiversiteit, transport, voedselverspilling. De aandacht voor duurzaamheid groeit bij ondernemers in de foodservice. Je leert op welke ontwikkelingen je het beste kunt inspelen.

Benieuwd geworden?

Benieuwd of de Rabo Ondernemers Academie ook iets voor jou is? Neem dan contact met ons op en laat je informeren over het opleidingsaanbod.

De Rabo Ondernemers Academie

Rabobank en de Coöperatie Fabriek bundelen hun krachten en werken samen in de Rabo Ondernemers Academie. Het doel van deze samenwerking is ondernemers te helpen zich persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. De Coöperatie Fabriek is een opleidingsinstituut voor klanten van de Rabobank.