Dé zomertip voor werkgevers

Met de online service Vrienden Gevraagd helpen wij jongeren aan een toffe bijbaan. Op dit platform vinden zij alle vakantiebanen in de buurt. Zoekt u deze zomer vakantiekrachten? Laat uw gegevens achter en dan staat uw vacature er binnenkort op. Vrienden Gevraagd opent op 15 mei haar (online) deuren.

Samen wordt alles leuker

Vriendengevraagd.nl is de vriendendienst van de Rabobank. Wij helpen jongeren tussen de 14 en 17 jaar aan een bijbaan. En het leuke is, ze kunnen samen met vrienden solliciteren. Want alles wordt toch leuker met vrienden. Personeel is zo nog gemotiveerder!

Hoe werkt vriendengevraagd.nl?

Vrienden Gevraagd beleeft dit jaar haar derde editie. Vorig jaar hadden jongeren een keus uit duizenden baantjes uit verschillende sectoren. U kunt kosteloos uw vacature plaatsen op vriendengevraagd.nl. Vul uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat hij wordt geplaatst. Vriendengevraagd.nl biedt een overzicht van baantjes in de buurt. Vanuit vriendengevraagd.nl linken wij door naar de website van uw bedrijf zodat daar kan worden gesolliciteerd. Het sollicitatieproces vindt niet plaats op vriendengevraagd.nl.

Het is nog vroeg, maar wij wensen u een fijne zomer!

Doe mee met VriendenGevraagd

Contact

Rabobank