Het overnemen en leiden van een agrarisch bedrijf is complex. Met het Rabo Opvolgers Perspectief werken we doelgericht samen aan de overname en aan de toekomst. Zo ontdek je waar je kracht als ondernemer ligt, of je de overname kunt financieren en welke strategie het beste bij jou en je bedrijf past.

In het Rabo Opvolgers Perspectief word je intensief begeleid. Je ontvangt een adviesrapport waarin staat hoe je de kwaliteiten het best kunt inzetten. Experts kijken naar de haalbaarheid van je plannen. En tijdens de training ontmoet je collega’s die net als jij op het punt staat een bedrijf over te nemen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren voor een geslaagde overname.

Neem contact op

Ervaringen van anderen

Bekijk hieronder de ervaringen van een agrarisch ondernemer die heeft gebruikgemaakt van het Rabo Opvolgers Perspectief.

Trainingen

Wanneer je het bedrijf van je ouders wilt overnemen, is een goede voorbereiding belangrijk. Naast het Rabo Opvolgers Perspectief bieden wij je de volgende trainingen. Deze trainingen worden verzorgd door het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK).

Financieel Inzicht Bewust Op Weg Naar Overname (BONO)

Zelf regelen & Contact