Header met dame voor Identity Services

Identity Services: Snelle, naadloze en betrouwbare identiteitscontrole

Help je bedrijven met het digitaliseren van klantprocessen en het onboarden van hun klanten? Dan kun je ze veel tijd en kosten besparen terwijl je hun conversie verhoogt. Met Rabo Identity Services help je je zakelijke klanten met diverse on- en offline verificatiediensten: eenvoudig hun klanten identificeren, snel en veilig laten inloggen, identiteitsbewijzen scannen en contracten ondertekenen.

De voordelen op een rij

Wat is Rabo Identity Services?

Met Rabo Identity Services profiteren jouw klanten van meerdere identificatie- en verificatiediensten onder één dak. Van iDIN tot een ID-scan. Daardoor gaan betrouwbare identificatie en klantgemak hand in hand.

Lees meer over Rabo Identity Services
Portretfoto’s partnermanagers: Frans van der Lugt en Moana Aaldering

Interesse in partner worden?

Wil je meer informatie hoe we elkaar verder kunnen helpen? Of heb je andere vragen over een (potentiële) samenwerking? Neem dan contact op met partnermanagers Frans van der Lugt en Moana Aaldering. Zij vertellen je graag meer. Zij kunnen je ook helpen met de aanvraag Rabo OmniKassa. Wij zoeken partners die kant en klare diensten beschikbaar kunnen stellen aan hun klanten. Met een aantal innovatieve partijen zijn we al duurzame samenwerkingen aangegaan. We horen graag meer over jouw business.

Logo Signicat met bedrijfsnaam in hoofdletters

Quinten Jansen

productmanager Signicat

““Samenwerking met het vertrouwde merk Rabobank maakt het voor ons als technologiebedrijf makkelijker om de markt te betreden.””

Lees meer

Meer bankdiensten binnen één samenwerking