Twee handen op het toetsenbord van een laptop

Online Payments: Alle online en offline betaaloplossingen vanaf één plek

Ben je als webbouwer verantwoordelijk voor de betaalpagina van je klanten? Dan kunnen we je helpen met de makkelijk te integreren online betaaloplossing Rabo OnlineKassa. Hebben je klanten al een pinoplossing bij Rabobank? Dan kunnen ze via één platform eenvoudig uitbreiden met OnlineKassa. Zo bied je jouw klanten de ultieme omnichannel-oplossing vanaf één plek.

De online en offline voordelen op een rij

Wat is Rabo OmniKassa?

Rabo OmniKassa biedt jouw klanten een totaaloplossing voor al hun pinbetalingen. Via het OmniKassa-dashboard kan een onderneming kiezen voor de gewenste betaaloplossing voor ieder verkooppunt. In de winkel, via een webshop of onderweg. Het dashboard biedt bovendien actueel inzicht in alle verschillende betaalstromen. Nieuwe pinoplossingen toevoegen kan snel en drempelloos. Het gebruik van Rabo OmniKassa is gratis – jouw klanten betalen alleen voor de pinoplossingen die ze afnemen.

Lees meer over Rabo OmniKassa
Portretfoto’s partnermanagers: Frans van der Lugt en Moana Aaldering

Interesse in partner worden?

Wil je meer informatie hoe we elkaar verder kunnen helpen? Of heb je andere vragen over een (potentiële) samenwerking? Neem dan contact op met partnermanagers Frans van der Lugt en Moana Aaldering. Zij vertellen je graag meer. Zij kunnen je ook helpen met de aanvraag Rabo OmniKassa. Wij zoeken partners die kant en klare diensten beschikbaar kunnen stellen aan hun klanten. Met een aantal innovatieve partijen zijn we al duurzame samenwerkingen aangegaan. We horen graag meer over jouw business.

Logo van WebIQ

Kasper Kwant

eigenaar WebIQ

““Door de samenwerking met Rabobank kunnen wij we als innovatief bedrijf klanten van de bank helpen versneld digitaliseren.””

Lees meer

Meer bankdiensten binnen één samenwerking