Rabo Alerts instellen voor je bedrijf

Direct een seintje als een betaling binnen is of als je zakelijke jaaroverzicht er is? Met Rabo Alerts ontvang je bericht via e-mail, sms of in de Rabo App. Lees hoe je alerts instelt in Rabo Business Banking of de Rabo App en wat de kosten zijn.

Kosten van je zakelijke Rabo Alerts

Soort Rabo Alert Kosten
E-mail Kosteloos*
Melding (notification) van de app Kosteloos*
Alert ontvangen via sms € 0,15 per bericht

* Je hebt een actieve internetverbinding nodig om Rabo Alerts te ontvangen via e-mail of de Rabo App.

Alle Rabo Alerts in de app op een rij

Saldo hoger dan € <bedrag> Je krijgt een melding als je banksaldo (het bedrag op je zakelijke rekening) hoger is dan een bepaald bedrag. Kies zelf vanaf welk bedrag je deze meldingen wilt ontvangen.
Saldo lager dan € <bedrag> Je krijgt een melding als je banksaldo (het bedrag op je zakelijke rekening) lager is dan een bepaald bedrag. Kies zelf vanaf welk bedrag je deze meldingen wilt ontvangen.
Meer bijgeschreven dan € <bedrag> Je krijgt een melding als een bepaald (groot) bedrag is bijgeschreven op je zakelijke rekening. Kies zelf vanaf welk bedrag je deze meldingen wilt ontvangen.
Meer afgeschreven dan € <bedrag> Je krijgt een melding als een bepaald (groot) bedrag is afgeschreven van je zakelijke rekening. Kies zelf vanaf welk bedrag je deze deze meldingen wilt ontvangen.
Onvoldoende saldo na incasso Je krijgt een melding als je onvoldoende saldo (geld op je zakelijke rekening) hebt na een automatische incasso. Je hebt dan vier werkdagen om je saldo aan te vullen. Als je je saldo niet op tijd aanvult, wordt de automatische incasso teruggeboekt.
Betaalverzoek Je krijgt een melding als je een nieuw betaalverzoek ontvangt.

Alle Rabo Alerts via sms of e-mail op een rij

Bijschrijving/Afschrijving Alert Je krijgt een bericht als een (hoog) bedrag is bijgeschreven of afgeschreven op je zakelijke rekening. Je stelt hier zelf een minimumbedrag voor in.
Saldo Alert Je krijgt een bericht zodra je rood komt te staan. Of stel in dat je een bericht krijgt zodra je zakelijke banksaldo (het bedrag op je rekening) boven of onder een bepaald bedrag komt.
Betaalopdracht Alerts Je krijgt een bericht als je online betaalopdracht is afgekeurd of uitgesteld.
Berichten Inbox Alerts Je krijgt een bericht als je een nieuw bericht hebt in je Berichten Inbox (online of in de app). Bijvoorbeeld je jaaroverzicht of rekeningafschrift.
Eerste Euro-incasso Alert Je krijgt een bericht zodra een bedrijf of organisatie voor het eerst een incasso van je rekening afschrijft. Je krijgt dit bericht een dag voordat het bedrag wordt afgeschreven.
Onvoldoende saldo na incasso Je krijgt een melding als je onvoldoende saldo (geld op je zakelijke rekening) hebt na een automatische incasso. Je hebt dan vier werkdagen om je saldo aan te vullen. Als je je saldo niet op tijd aanvult, wordt de automatische incasso teruggeboekt.

Veelgestelde vragen

Hoe snel ontvang ik een Rabo Alert?

Je ontvangt de alert meestal binnen een paar minuten.

Op drukke dagen duurt het soms langer voordat je de Rabo Alert ontvangt. Bijvoorbeeld aan het einde van de maand, als we maandafsluitingen en salarisbetalingen moeten verwerken. Op die drukke dagen versturen we de Rabo Alerts soms later, omdat we voorrang geven aan het verwerken van betalingen. Het kan daarom dan voorkomen dat je meer dan een uur moet wachten.

Neem contact met ons op