Leasefactuur opvragen (operational lease)

Wil je een bepaalde afschrijving inzien van je lease? Of wil je inzicht in de maandelijkse leasekosten? Vraag dan de leasefactuur op. We leggen je uit hoe.

Leasefactuur online aanvragen

Via Rabo Online Bankieren vraag je online de leasefactuur aan. Wat wij van je nodig hebben is het factuurnummer en de maand(en) waar je de factuur van wilt ontvangen. De eerstvolgende werkdag ontvang je de factuur digitaal in je 'Berichten' in Rabo Online Bankieren of Rabo App.

Leasefactuur opvragen

Wat staat er op een leasefactuur

Op je leasefactuur vind je het maandelijkse bedrag dat je betaalt aan rente en aflossing. Bij ‘operational lease’ staat het btw-bedrag, dat je nodig hebt bij je boekhouding. Op de incasso-afschrijving staat het factuurnummer (bet.doc.nr). Dit gebruik je bij het aanvragen van je leasefactuur. Geef bij je aanvraag ook aan van welke maand(en) je de factuur wilt ontvangen.

Factuur financial leaseovereenkomst

Voor financial leaseovereenkomsten worden geen facturen verstuurd, omdat het een leasevorm is met een vaststaand schema van rente en aflossing. De verdeling van de rente en aflossing vind je terug op het amortisatieschema. Dit amortisatieschema heb je ontvangen bij het openen van de overeenkomst. Kun je het schema niet meer vinden? Vraag het dan op in Internetbankieren.

Meer over lease-betaalschema online opvragen

Neem contact met ons op