Financiering voor duurzame sportverenigingen

Aantrekkelijke financiering voor duurzame sportverenigingen

Vanaf 4 januari 2016 komen sportverenigingen in aanmerking voor een financiering met een aantrekkelijke rente voor duurzame investeringen. Veel verenigingen kunnen namelijk aanzienlijk besparen op energiekosten. De Rabobank wil sportverenigingen verduurzamen. Hiermee maken we de vereniging sterker en dat heeft zijn positieve weerslag op de lokale leefomgeving. 

Alle sportverenigingen in Nederland die zijn aangesloten bij een sportbond komen in aanmerking voor de regeling. Vooral verenigingen met buitenvelden met verlichting en clubgebouwen met een dak dat geschikt is voor zonnepanelen kunnen met de regeling veel gaan besparen.

De Rabobank is partner van Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) waarin groenfinanciering (via de groenbank, onderdeel van de Rabobank) is opgenomen. Hierdoor bieden wij sportverenigingen een aantrekkelijke rente voor deze financiering. Wij roepen sportclubs en hun leden op hun club te verduurzamen. Klop aan bij uw Rabobank om de mogelijkheden voor duurzame financiering te bespreken.

Contact

Rabobank