Herman Wijffels Innovatieprijs

Heeft u een duurzame innovatie? Zoekt u een springplank naar succes? Schrijf u dan voor 1 april 2015 in voor de Herman Wijffels Innovatieprijs. Maak kans op € 30.000, publiciteit en toegang tot kennis en netwerken.

  • innovatief en duurzaam
  • haalbaar en rendabel
  • klaar voor de markt

 

Categorie Food & Agri Categorie Circulaire Economie Categorie Vitale gemeenschappen en zorg

Wanneer meedoen?

We zoeken ondernemende mensen met de beste innovaties. U hoeft geen klant te zijn van de Rabobank. U doet mee op persoonlijke titel, eventueel samen met anderen. U gaat daadwerkelijk met de innovatie ondernemen. Ook heeft u een werkend prototype, testresultaten of een pilot beschikbaar.


Uw innovatie aanmelden

Lees voor u zich inschrijft of uw innovatie voldoet aan de voorwaarden voor deelname. Met het voorbeeldformulier kunt u zich voorbereiden, voordat u zich online aanmeldt. U kunt het inschrijfformulier niet tussentijds opslaan. 

De eerste screening van alle inzendingen gebeurt op basis van de inschrijfformulieren. Zorg dus dat uw innovatie positief opvalt met een kort, maar duidelijk en goed voorbereid verhaal.

Vooruitgang voor mens en milieu

Het verduurzamen van onze economie heeft volgens ons een groot maatschappelijk effect en biedt kansen voor ondernemers. We zijn ervan overtuigd dat een duurzame economie sterker en daarmee succesvoller is. De Herman Wijffels Innovatieprijs stimuleert al veertien jaar innovaties die bijdragen aan een duurzame toekomst en is in de afgelopen dertien jaar uitgegroeid tot dé duurzame innovatieprijs van Nederland.