Als ondernemer is het belangrijk je zaken goed te regelen, ook voor jezelf. Dit kun je onder andere doen met een arbeidsongeschiktheid- of bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. En heb je al gedacht aan financiële zekerheid voor naasten bij overlijden? Of aan een geschikt pensioen voor jezelf? Je risicospecialist geeft je graag een advies op maat.

Vraag een gesprek aan
Neem contact op
Ondernemer

Risico’s voor jou als ondernemer

Arbeidsongeschiktheid

Het kan gebeuren dat je door een ziekte, burn-out of een ongeval langere tijd niet kunt werken en dan moet je je zaken wel goed geregeld hebben. Het is verstandig je inkomen én persoonlijke vermogen te beschermen in zo’n situatie. Je risicospecialist brengt oplossingen in kaart, passend bij jouw situatie.

Ondernemer

Overlijden

Natuurlijk houd je je het liefste bezig met de leuke kant van ondernemen, maar tóch is het verstandig na te denken over de financiële gevolgen voor wanneer je komt te overlijden. Als je overlijdt, wil je je zaken voor je nabestaanden natuurlijk zo goed mogelijk geregeld hebben. Daarvoor kun je een overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluiten. Zo laat je je partner, kinderen en andere nabestaanden achter met een financieel vangnet, waarmee zij vaste lasten of financiële verplichtingen kunnen betalen.

Ondernemer

Aansprakelijkheid als bestuurder

Als bestuurder neem je beslissingen die grote gevolgen kunnen hebben, ook voor je privévermogen. Je privévermogen kun je beschermen met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan als een beslissing, die jij als toezichthouder, commissaris of bestuurder maakt, verkeerd uitpakt.

Je risicospecialist denkt graag met je mee

Ben je benieuwd welke oplossingen en verzekeringen het beste passen bij jouw bedrijf, bijvoorbeeld een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering of overlijdensrisicoverzekering? Of wil je weten hoe je je eigen pensioen kunt regelen? Een persoonlijke adviseur kijkt samen met jou naar de beste oplossingen voor jou als ondernemer.

Vraag een gesprek aan
Neem contact op