Inventaris-, voorraad- of transportverzekering

Verzeker uw bedrijfsmiddelen met de juiste verzekering

  • inventarisverzekering: voor uw inventaris die niet voor verkoop bedoeld is
  • voorraadverzekering: verzeker uw voorraad die klaarligt voor de verkoop
  • transportverzekering: uw spullen onderweg verzekerd

Verzeker uw bedrijfsmiddelen

Uw bedrijfsmiddelen zijn kostbaar. Stel dat uw spullen beschadigen door een brand, of gestolen worden. Dan wilt u dat u goed verzekerd bent. Maar welke verzekering heeft u nodig? Inventaris is iets anders dan voorraad. En als u uw spullen vervoert of laat vervoeren, heeft u daar een aparte verzekering voor nodig. U kunt de verschillen lezen tussen de inventarisverzekering, voorraadverzekering en transportverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®.

Het verschil tussen de inventaris-, voorraad- en transportverzekering

Heeft u veel dure apparatuur? Dan is het slim om uw apparatuur te verzekeren tegen schade met de inventarisverzekering. Onder inventaris vallen de spullen die niet voor de verkoop bedoeld zijn, maar waarmee u werkt. Zoals uw computer, bureau, stoelen, machines en opslagstellingen.

Lees meer over de inventarisverzekering

Heeft u veel spullen op voorraad die bedoeld zijn voor de verkoop? Dan is de voorraadverzekering geschikt om u te verzekeren tegen schade. Ook alles waarvan deze spullen gemaakt worden en de verpakking ervan zijn verzekerd.

Lees meer over de voorraadverzekering

Vervoert u regelmatig uw spullen, of laat u dat door een beroepsvervoerder doen? Bijvoorbeeld omdat u een webshop heeft of omdat u bouwmaterialen levert. De transportverzekering dekt diefstal of beschadiging van spullen die onderweg zijn. Het maximaal verzekerde bedrag is € 50.000 per schadegeval.

Lees meer over de transportverzekering

Voorwaarden

Wij adviseren u voordat u een van de verzekeringen afsluit de voorwaarden te lezen. Hierin vindt u alle kenmerken van de verzekeringen.

Voorwaarden inventarisverzekering

Voorwaarden voorraadverzekering

Voorwaarden transportverzekering

Interpolis ZekerVanJeZaak®

De inventaris-, voorraad- en transportverzekering zijn onderdeel van Interpolis ZekerVanJeZaak®. Met ZekerVanJeZaak voegt u eenvoudig verzekeringen toe en zegt u ze op als u ze niet meer nodig heeft. Binnen twee minuten kunt u online uw verzekeringen afsluiten.

Meer lezen over Interpolis ZekerVanJeZaak®

Contact

Rabobank