Veelgestelde vragen

Over inventaris-, voorraad- en transportverzekering.

Wanneer heb ik een inventarisverzekering nodig?

Heeft u veel dure appratuur? Dan is de inventarisverzekering handig. De verzekering dekt uw zakelijke inboedel die niet voor verkoop bedoeld is. Onder inventaris vallen bijvoorbeeld uw computer, bureau, stoelen, machines en opslagstellingen.

Wat is niet verzekerd met de inventarisverzekering?

Schade tijdens transport (dit kunt u verzekeren met de transportverzekering), schade door natuurrampen, slijtage en opzettelijk veroorzaakte schade.

Wanneer heb ik een voorraadverzekering nodig?

Heeft u spullen op voorraad die bedoeld zijn voor de verkoop? Dan is de voorraadverzekering handig voor u. Ook alles waarvan deze spullen gemaakt worden en de verpakking ervan zijn verzekerd. Vervoert u deze spullen of laat u deze vervoeren? De transportverzekering dekt uw spullen onderweg.

Wat is niet verzekerd met de voorraadverzekering?

Schade tijdens transport (dit kunt u verzekeren met de transportverzekering), schade door natuurrampen, slijtage en opzettelijk veroorzaakte schade.

Wanneer heb ik een transportverzekering nodig?

Vervoert u goederen of spullen? Of laat u deze vervoeren door een beroepsvervoerder? Dan is de transportverzekering handig. Het maakt dus niet uit wie de spullen vervoert. De transportverzekering dekt diefstal of beschadiging van spullen die onderweg zijn. Het maximaal verzekerde bedrag is € 50.000 per schadegeval.

Wat is niet verzekerd met de transportverzekering?

Draagbare elektronische spullen, zoals uw zakelijke smartphone, laptop of tablet, zijn niet verzekerd met de transportverzekering. Wilt u uw draagbare elektronische apparatuur onderweg verzekeren? Kies dan voor de aanvullende dekking op de inventarisverzekering.

Wat is het verschil tussen inventaris en voorraad?

Onder inventaris valt uw zakelijke inboedel die niet voor de verkoop bedoeld is. Zoals uw computer, bureau, stoelen, machines en opslagstellingen. Onder voorraad vallen de spullen die wel bedoeld zijn voor de verkoop.

Hoe sluit ik een inventaris-, transport- of voorraadverzekering af?

Deze bedrijfsverzekeringen zijn onderdeel van Interpolis ZekerVanJeZaak®. Bent u zakelijke klant bij Rabobank? Dan kunt u online uw premie berekenen en de verzekering afsluiten. Gebruik hiervoor uw zakelijke bankpas en uw Rabo Scanner. Bent u nog geen zakelijke klant? Kies er dan voor om een afspraak te maken, dan bellen wij u terug voor meer informatie.

Vraag de inventarisverzekering aan

Vraag de voorraadverzekering aan

Vraag de transportverzekering aan

Wat is ZekerVanJeZaak®?

Interpolis ZekerVanJeZaak® is het pakket waarin uw bedrijfsverzekeringen met u mee veranderen. U heeft de belangrijkste bedrijfsverzekeringen in één pakket. Voor midden- en kleinbedrijven, ZZP’ers, maar ook voor verenigingen en stichtingen. Heeft u een omzet of exploitatie tot € 1 miljoen per jaar, dan is ZekerVanJeZaak perfect voor u. Met uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner sluit u zelf online ZekerVanJeZaak af in twee minuten. Ook kunt u zelf eenvoudig verzekeringen bijsluiten en opzeggen.

Lees meer over ZekerVanJeZaak

Contact

Rabobank