Garantie tegen onderverzekering

Beschermt u tegen gevolgen van onderverzekering bij schade

Goed verzekerd, ook als uw bedrijf is gegroeid

Als ondernemer wilt u groeien. U bent natuurlijk niet dagelijks bezig met het checken van uw polissen. Dat hoeft ook niet. Want met Interpolis ZekerVanJeZaak® krijgt u garantie tegen onderverzekering.

Garantie tegen onderverzekering, hoe werkt dat?

Bij de verzekeringen waar het relevant voor is, krijgt u garantie tegen onderverzekering. Om uw garantie tegen onderverzekering te behouden, moet u uw polis jaarlijks actualiseren. Doet u dit niet, dan vervalt uw garantie tegen onderverzekering.

Voorbeeld 1:
In januari 2016 heeft u een inventarisverzekering afgesloten. In een halfjaar heeft u spullen bijgekocht en is uw inventaris in waarde gestegen van € 5000 naar € 7000. Uw inventaris is verzekerd voor € 7000.

Voorbeeld 2:
U heeft in januari 2016 een voorraadverzekering afgesloten voor een waarde van € 8000. U heeft uw polis niet geactualiseerd. In januari 2017 is uw voorraad gegroeid naar een waarde van € 12.000. Stel, uw voorraad wordt gestolen, dan krijgt u geen € 12.000, maar € 8.000 uitgekeerd.

Polis actualiseren

Door uw polis jaarlijks te actualiseren, loopt uw garantie tegen onderverzekering automatisch door. Actualiseren kan eenvoudig online, het is zo geregeld. U heeft er dan de rest van het jaar geen omkijken meer naar. Wij sturen u jaarlijks een herinnering.

Lees meer over actualiseren

Contact

Rabobank