Speciaal voor ondernemers in de bouw

Welke risico’s loopt u als ondernemer in de bouw?

Als ondernemer in de bouw heeft u vaak met verschillende partijen te maken. Opdrachtgevers, aannemers, medewerkers… Daar hangen natuurlijk ook risico’s aan vast. Lees meer over deze risico’s in uw branche.

Risico’s die ondernemers in de bouw lopen

 • Aansprakelijkheid 
  Veruit de meeste schadebedragen in de bouw worden uitgekeerd bij aansprakelijkheidsgevallen. Door een fout in uitgevoerd werk bijvoorbeeld. Dit kunt u afdekken met een aanvullende dekking op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering: Construction Allrisk (CAR).  

  Hoogst uitgekeerde schade bij aansprakelijkheid: € 95.411.

 • Verkeersschade  
  Omdat u als ondernemer in de bouw voor opdrachtgevers werkt, bent u veel onderweg. Des te hoger het risico op verkeersschade. Verkeersschade kan leiden tot schade aan uw auto of bestelbus, maar ook aan uw inventaris.  

  Hoogst uitgekeerde schadebedrag op de zakelijke autoverzekering:  € 46.431.

 • Schade aan bedrijfsruimte of bedrijfspand  
  Verschillende ondernemers hebben een externe bedrijfsruimte aangekocht of gehuurd. Door brand kan er enorme schade ontstaan. Want niet alleen het gebouw beschadigt, ook dure klusmaterialen en eventueel voorraad. 

  Hoogst uitgekeerde schadebedrag op de gebouwenverzekering: € 95.439.

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alles verzekeren is niet de oplossing. Maar risico’s die u zelf niet kunt dragen, kunt u het beste wel verzekeren. Onderstaande verzekeringen zijn het meest afgesloten in uw branche. Deze verzekeringen zijn onderdeel van Interpolis ZekerVanJeZaak®. In dit pakket groeien uw verzekeringen met de groei van uw bedrijf mee.