Schoonheidsbranche

Risico’s in de schoonheidsbranche
Dagelijks bent u bezig met de uiterlijke verzorging van uw klanten. Maar hoe zit het eigenlijk met de risico’s die u loopt? Speciaal voor manicures, pedicures en schoonheidsspecialisten hebben de Rabobank en Interpolis een risico-inzicht gemaakt. 

Meest voorkomende schades in uw branche

 • Waterschade aan uw salon
  U komt bij uw salon en treft waterschade aan. Uw pand is flink beschadigd en u kunt zelfs tijdelijk geen klanten ontvangen. Met de gebouwenverzekering is uw salon verzekerd tegen schade door wind, brand, inbraak, water of een aanrijding.

  Oplossing:
  Gebouwenverzekering

  Gemiddelde schadebedrag: € 1578
 • Aansprakelijkheid
  U brengt een kleimasker aan op het gezicht van uw klant. De kapmantel verschuift en u morst op de kleding van uw klant. Een vervelende situatie, waarvoor de klant u aansprakelijk kan stellen.

  Oplossing:
  Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Juridisch geschil
  U bestelt producten voor in uw schoonheidssalon bij een nieuwe leverancier tegen een scherpe prijs. Na een week zijn de producten nog steeds niet geleverd en de leverancier reageert niet op uw e-mails en telefoontjes. Als u eindelijk een reactie ontvangt geeft de leverancier aan dat de producten zijn verstuurd. Maar u heeft de producten niet ontvangen. Er ontstaat een juridisch conflict. Met de zakelijke rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp bij zakelijke conflicten met bijvoorbeeld uw leverancier.

  Oplossing:
  Zakelijke rechtsbijstandverzekering

infographic

Interpolis ZekerVanJeZaak®: het verzekeringspakket dat met uw bedrijf meegroeit

Met ZekerVanJeZaak heeft u alle bedrijfsverzekeringen in één pakket. De polis groeit met uw bedrijf mee. Alle verzekeringen van ZekerVanJeZaak kunt u binnen twee minuten online afsluiten en opzeggen. 

Meer weten over Interpolis ZekerVanJeZaak®