Zakelijke autoverzekering

Verzeker uw bedrijfsauto, bestelauto, vrachtwagen of aanhangwagen

  • inclusief schadeverzekering voor inzittenden
  • inclusief verkeersrechtsbijstand
  • 50% bonus-maluskorting als u voor het eerst een personen- of bestelauto verzekert

Zonder zorgen op pad

U denkt er natuurlijk liever niet aan: schade aan anderen veroorzaakt door uw bedrijfsauto. Maar mocht het gebeuren, is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Met de zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® verzekert u uw bedrijfsauto’s, bestelauto's, vrachtwagens of aanhangwagens.

Met de WA dekking dekt u schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt. Het gaat hierbij om materiële schade en schade aan spullen. U kunt ook kiezen voor aanvullende dekkingen, zodat u bijvoorbeeld ook verzekerd bent bij diefstal of bij schade aan uw bedrijfsauto.

Lees meer over de zakelijke autoverzekering

Kies uw dekking

U kunt bij de zakelijke autoverzekering kiezen tussen drie dekkingen. Wat u precies verzekert, bepaalt u zelf. Bij elke vorm heeft u een rechtsbijstand dekking. Voor de uitgebreide kenmerken van de dekkingen kunt u hieronder klikken op Kosten zakelijke autoverzekering.

  • WA: voor schade aan anderen
  • WA-Beperkt Casco: voor schade aan anderen en bijvoorbeeld diefstal van uw bedrijfsauto
  • WA-Casco: voor schade aan anderen en bijvoorbeeld schade aan uw bedrijfsauto door een aanrijding

Kosten zakelijke autoverzekering

De kosten van uw zakelijke autoverzekering zijn afhankelijk van:

  • de branche waarin u werkt
  • de dekking die u kiest
  • de waarde van het voertuig


Wilt u weten wat de exacte premiekosten zijn? Log dan in met uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner, en bereken direct vrijblijvend uw premie in twee minuten.

Voorwaarden zakelijke autoverzekering

Onderdeel van Interpolis ZekerVanJeZaak®

De zakelijke autoverzekering is onderdeel van de ZekerVanJeZaak-polis. Met ZekerVanJeZaak voegt u eenvoudig verzekeringen toe en zegt u ze op als u ze niet meer nodig heeft.

Bent u zakelijke klant, maar heeft u nog geen verzekeringen bij ons? Bereken dan in twee minuten uw premie. Gebruik hiervoor uw zakelijke bankpas en uw Rabo Scanner. Bent u nog geen zakelijke klant? Bereken bovenaan de pagina uw premie.

Contact

Rabobank