Welke verzekeringen zijn belangrijk in uw branche?

.

Ondernemers in de bouw

Werken in de bouw neemt misschien wel de meeste risico’s met zich mee. Want u werkt aan een object van uw opdrachtgever, u gebruikt duur gereedschap en misschien heeft u een bedrijfswagen in uw bezit en personeel in dienst. 

Of u nu schilder bent, aannemer of timmerman, veel risico’s lopen overeen. Sommige risico’s kunt u zelf dragen. Alles verzekeren is daarom geen oplossing.

Wat doen andere ondernemers in de bouw?

Wij laten u de meest afgesloten verzekeringen zien voor ondernemers zoals u.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

CAR-verzekering (Construction Allrisk)

Zakelijke autoverzekering

Inventarisverzekering

.

Detailhandel; winkeliers en webshops

Of u nu vanuit huis werkt of een fysieke winkel heeft, u heeft waarschijnlijk flink wat spullen op voorraad voor de verkoop. Uw voorraad maakt wie u bent in de detailhandel. Hoe snel kunt u weer up and running zijn op het moment dat uw voorraad verloren gaat, door bijvoorbeeld brand? De meeste ondernemers in uw branche sloten daarom een voorraadverzekering af. Want dit is een risico dat u niet gemakkelijk zelf kunt dragen. 

Wat doen andere ondernemers in de detailhandel?

Wij laten u zien welke verzekeringen de meeste ondernemers in de detailhandel afsluiten.

Voorraadverzekering

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Gebouwenverzekering of huurdersbelang

.

Horeca

Als horecaondernemer is het soms lastig om een goed moment te vinden voor uw administratie. Het kan ook lastig zijn om te bepalen welke risico’s u het beste kunt afdekken. Daarom is het handig om een kijkje te nemen in de keuken van vergelijkbare horecazaken.

Wat doen andere ondernemers in de horeca?

Gebouwen en transport lijden in de horecabranche de meeste schade. Andere ondernemers in uw branche sluiten de volgende verzekeringen af:

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Inventaris- en voorraadverzekering

Gebouwenverzekering

.

Uiterlijke verzorging

Kappers, manicures, pedicures, schoonheidsspecialisten, visagisten hebben nauwe relaties met hun klanten. In uw branche staat u persoonlijk dicht bij uw klant en zorgt u ervoor blij en ontspannen de  deur weer uit gaan. Maar in een menselijk vak worden menselijke fouten gemaakt. Dan is het fijn als u een verzekering hebt om op terug te vallen.

Wat doen andere ondernemers in de uiterlijke verzorging?

Veel ondernemers in uw branche zijn ZZP’ers of hebben weinig personeel. Daarom worden er in uw branche minder verzuimverzekeringen afgesloten. Toch is het verstandig om een verzuimverzekering te overwegen als u personeel in dienst heeft waarvan u afhankelijk bent. Andere ondernemers in uw branche sloten de volgende verzekeringen af:

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Inventaris- en voorraadverzekering

Bedrijfsstagnatieverzekering

.

Adviseurs

De ene adviseur werkt voornamelijk vanuit huis en de andere is juist veel onderweg en in gesprek met zijn klanten. Reclamebureaus, webdesigners, fotografen, ontwerpbureaus, architecten, consultants… De groep is groot en divers. Een verkeerd advies kan erg verkeerd uitpakken. Daarom kunt u binnen de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de beroepsaansprakelijkheidsverzekering als extra dekking toevoegen. Hiermee bent u verzekerd voor de schade die voortvloeit uit een verkeerd advies.

Wat verzekeren andere ondernemers in deze branche?

De grootste schadebedragen komen voort uit verkeersschade. Toch sluiten weinig ondernemers in deze branche een zakelijke autoverzekering af. De meest afgesloten verzekeringen in deze branche zijn: 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Inventaris- en voorraadverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Contact

Rabobank