Winkeliers

Welke risico’s lopen winkeliers?

Bent u eigenaar van een winkel of van plan deze te beginnen? Dan kan het handig zijn om te weten welke risico’s er zijn in uw branche. Om u hierbij te helpen hebben wij samen met Interpolis een risico-overzicht gemaakt speciaal voor winkeliers.

Veel voorkomende risico’s voor winkeliers

  • Inbraakschade
    U moet er niet aan denken, s’ochtends komt u aan bij uw winkel en er is ingebroken. Een groot deel van uw inventaris en voorraad is meegenomen. Inbraak is één van de grootste risico’s voor winkeliers. Gelukkig kunt u zich tegen dit risico verzekeren met de inventaris- en voorraadverzekering. Om uw winkel tegen inbraakschade te verzekeren kunt u gebruikmaken van de gebouwenverzekering.

  • Water- of brandschade
    U heeft een (winkel)pand waar u trots op bent. Als er water- of brandschade in uw pand ontstaat kunnen de kosten hiervan hoog oplopen. Om de eigendommen in uw pand te verzekeren tegen schade kunt u de inventaris- en voorraadverzekering afsluiten. Het bedrijfspand zelf verzekerd u met de gebouwenverzekering. Ook wanneer er brand- of waterschade ontstaat door schade van een omliggend pand bent u gewoon verzekerd.

Meer lezen over de inventaris- en voorraadverzekering

Meer lezen over de gebouwenverzekering

Interpolis ZekerVanJeZaak®: het verzekeringspakket dat met uw bedrijf meegroeit

Alles verzekeren is niet de oplossing. Maar risico’s die u zelf niet kunt dragen, kunt u het beste wel verzekeren. Onderstaande verzekeringen zijn het meest afgesloten in uw branche. Deze verzekeringen zijn onderdeel van Interpolis ZekerVanJeZaak®. In dit pakket groeien uw verzekeringen met de groei van uw bedrijf mee. 

Meer weten over Interpolis ZekerVanJeZaak®

Heeft u hier al aan gedacht?