Aanhangerverzekering

Verzekerd voor schade met of aan uw aanhanger.

  • inclusief verkeersrechtsbijstand
  • altijd cascodekking
  • inclusief dekking bij het loskoppelen en wegzetten

Verzeker uw aanhanger

Maakt u voor uw werk vaak gebruik van een gekentekende of niet gekentekende aanhanger? Dan kan het erg vervelend zijn als uw aanhanger beschadigd of gestolen wordt. Of als u tijdens het rijden schade aan iemand anders toebrengt. Met de aanhangerverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® dekt u deze risico’s af. Verplaatst u de aanhanger handmatig en brengt u schade toe aan iemand anders? Dan is dat ook verzekerd op uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Uw aanhanger verzekerd tegen diefstal of een aanrijding

Maar wat als uw aanhanger beschadigd raakt door een zelf veroorzaakte aanrijding of gestolen wordt? Met een CASCO-dekking is uw aanhanger ook verzekerd tegen deze schades. Heeft u schade? Dan krijgt u snel het geld op uw rekening gestort, zodat u snel weer verder kan met ondernemen.

Interpolis ZekerVanJeZaak®: alles onder één dak

De aanhangerverzekering is onderdeel van ZekerVanJeZaak. Met deze polis heeft u uw verzekeringen overzichtelijk in één pakket. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk gewoon contact opnemen met uw Rabobank.

Voorwaarden aanhangerverzekering

Als u de aanhangerverzekering wilt afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. U kunt deze hieronder downloaden.

Voorwaarden Motorrijtuig WA Casco

Contact

Rabobank