Bestelautoverzekering

Bezit u een of meerdere bestelauto's voor uw bedrijf? Dan bent u verplicht deze minimaal te verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). Een bestelauto verzekeren is zo geregeld. Bereken uw premie voor een bestelautoverzekering door uw kenteken in te vullen.

Bestelauto verzekeren

De zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® dekt onder andere schade die u aan anderen toebrengt. Het gaat hierbij om materiële schade en schade aan spullen. Hierbij kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen, zodat bijvoorbeeld ook diefstal van of schade aan uw bestelauto vergoed wordt. Hieronder leest u per dekking de kenmerken.

WA WA + Beperkt Casco WA + Volledig Casco (allrisk)
  • schade aan anderen en hun spullen
  • ook schade aan uw eigen bestelauto, niet door botsing of vandalisme
  • schade aan uw eigen bestelauto, ook door botsing of vandalisme
  • meest gekozen voor auto’s ouder dan 10 jaar
  • meest gekozen voor auto's van 6 t/m 10 jaar
  • meest gekozen voor auto's jonger dan 6 jaar


Lees voordat u een verzekering afsluit altijd de volledige polisvoorwaarden. Deze vindt u hieronder.

Bekijk de voorwaarden van de zakelijke autoverzekering

Over uw bestelauto

Vervoert uw goederen met uw bestelauto of bestelbus? Dan wil dat niet vanzelfsprekend zeggen dat uw auto als bestelauto geregistreerd is. De Belastingdienst heeft hiervoor een aantal richtlijnen bepaald.

Bestelauto’s hebben doorgaans een grijs kenteken. Dit kenteken is niet grijs van kleur, maar begint met de letter B of V. Als u een bestelauto met een grijs kenteken bezit, betekent dit dat u gebruik kunt maken van belastingvoordeel.

Richtlijnen voor een bestelauto op Belastingdienst.nl

Vertrouwd verzekerd via de Rabobank

Als u een bestelautoverzekering wilt afsluiten, kiest u voor de zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®. Met Interpolis ZekerVanJeZaak® zijn uw belangrijkste bedrijfsrisico’s verzekerd. U kunt zelf online in twee minuten uw premie berekenen, verzekeringen bijsluiten en opzeggen. Het enige dat u daarvoor nodig heeft is uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met uw Rabobankadviseur.

Lees meer over Interpolis ZekerVanJeZaak®

Lees meer over de zakelijke autoverzekering

Voorwaarden bestelautoverzekering

Voorwaarden bestelautoverzekering

Als u de bestelautoverzekering wilt afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. U kunt deze hieronder downloaden.

Voorwaarden Motorrijtuig WA

Voorwaarden Motorrijtuig WA Beperkt Casco

Voorwaarden Motorrijtuig WA Casco

Kosten zakelijke autoverzekering

De kosten van uw zakelijke autoverzekering zijn afhankelijk van:

  • de branche waarin u werkt
  • de dekking die u kiest
  • de waarde van het voertuig


Wilt u weten wat de exacte premiekosten zijn? Log dan in met uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner, en bereken direct vrijblijvend uw premie in twee minuten.

Contact

Rabobank