Voertuigverzekering Klanten

Uitermate geschikt voor garage- en herstelbedrijven: schade aan het voertuig van uw klant wordt verzekerd.

  • verzekerd bij schade met of aan voertuigen van klanten
  • verzekerde schade aan auto’s tot € 250.000
  • geen schade betekent lagere premie

Wie is aansprakelijk?

Als u voertuigen van klanten in reparatie of onderhoud heeft, bent u hiervoor in die periode verantwoordelijk. Wanneer er iets gebeurt met de voertuigen, kan dat grote gevolgen voor u hebben. Bijvoorbeeld wanneer een auto in uw garage beschadigd raakt, of tijdens een testrit. Met de Voertuigverzekering Klanten van Interpolis ZekerVanJeZaak® bent u verzekerd tegen schade.

Meeverzekerd

Bij het afsluiten van de voertuigverzekering klanten, verzekert u inzittenden mee. Bij schade maakt het niet uit wie aansprakelijk is. Het volgende is ook meeverzekerd:

  • schadeverzekering voor bestuurder en passagiers tot € 1.000.000
  • schade aan spullen (kleding, bagage) van derden
  • smartengeld bij letsel
  • verkeersrechtbijstand

Geen schade? Minder premie.

De Interpolis Voertuigverzekering Klanten kent een bonus-malusregeling, ook wel no-claimkorting genoemd. Als u geen schade rijdt, wordt u beloond met korting op de premie voor het volgende jaar. U kunt dus nu al de hoogte van uw premie berekenen.

Vertrouwd verzekerd via de Rabobank

Met Interpolis ZekerVanJeZaak® zijn uw belangrijkste bedrijfsrisico’s verzekerd. U kunt zelf online in twee minuten uw premie berekenen, verzekeringen bijsluiten en opzeggen. Het enige dat u daarvoor nodig heeft is uw zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met uw Rabobankadviseur.

Meer lezen over Interpolis ZekerVanJeZaak®

Voorwaarden voertuigverzekering Klanten

Voorwaarden voertuigverzekering Klanten

Als u de voertuigverzekering Klanten wilt afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. U kunt deze hieronder downloaden.

Voorwaarden Garage WA en Casco

Contact

Rabobank