Vrachtwagenverzekering

  • afsluiten van een vrachtwagenverzekering is zo geregeld
  • keuze uit de dekkingen WA, WA beperkt Casco of WA Casco
  • 30 dagen bedenktijd na aankoop

Uw vrachtwagen verzekeren: keuze uit drie dekkingen

Bezit u één of meerdere vrachtwagens voor uw bedrijf? U bent verplicht deze minimaal te verzekeren voor wettelijke aansprakelijk (WA). U kunt kiezen of u uw vrachtwagen WA, WA beperkt Casco of WA Casco wilt verzekeren. Het afsluiten van een vrachtwagenverzekering is zo geregeld.

WA verzekering voor uw vrachtwagen

U bent verplicht om uw vrachtwagen minimaal WA te verzekeren. Deze dekking vergoedt schade die u aan anderen toebrengt.

WA Beperkt Casco-verzekering voor uw vrachtwagen

Deze verzekering dekt onder andere ook schade veroorzaakt door diefstal, storm en ruitschade. U vindt een compleet overzicht van gedekte schade in de voorwaarden.

WA Casco-verzekering voor uw vrachtwagen

WA Casco vergoedt ook schade aan uw eigen vrachtwagen door andere invloeden. Bekijk in de voorwaarden wat wel en niet verzekerd is.

Bekijk de voorwaarden van de zakelijke autoverzekering

Belasting over uw vrachtwagen

U moet voor een vrachtwagen motorrijtuigenbelasting betalen. Als u uw vrachtwagen op de autosnelweg gebruikt, moet u daarnaast ook vaak belasting zware motorrijtuigen (bzm) betalen. Is uw vrachtwagen ingericht voor personenvervoer? Dan gaat de Belastingdienst bij de motorrijtuigenbelasting uit van een personenauto. Deze regels kunt u teruglezen op de website van de Belastingdienst.

Lees meer over de belasting over uw vrachtwagen op Belastingdienst.nl

Schade goed verzekerd

U denkt natuurlijk liever niet aan het krijgen van een ongeluk. Maar mocht het u overkomen, dan is het belangrijk dat u goed geholpen wordt en de kosten gedekt zijn. Daarom maken we het melden van schade zo gemakkelijk mogelijk voor u. U kunt de schade-afdeling van Interpolis 24 uur per dag bereiken.

Lees meer over schade melden

Een vrachtwagenverzekering afsluiten

Als u een vrachtwagenverzekering wilt afsluiten, kiest u voor de zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®. Met ZekerVanJeZaak verzekert u de meest voorkomende bedrijfsrisico’s, zoals wettelijke aansprakelijkheid voor uw vrachtwagen.

Voorwaarden vrachtwagenverzekering

Als u de vrachtwagenverzekering wilt afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. U kunt deze hieronder downloaden.

Voorwaarden Motorrijtuig WA

Voorwaarden Motorrijtuig WA Beperkt Casco

Voorwaarden Motorrijtuig WA Casco

Contact

Rabobank