Investeren in uw bedrijf?

3 redenen om met ons te praten over de financiële kant van de zaak

Nederlandse banken zijn al jaren op rij de grootste kredietverstrekkers voor het mkb. Toch denken ondernemers vaak dat een financieringsaanvraag bij een bank weinig kans van slagen heeft. We nemen die misvatting graag bij u weg. Hieronder leest u drie vragen die ondernemers aan ons stellen en ons antwoord hierop:

1. Kan ik een financiering krijgen?

De afgelopen jaren zijn de financieringsmogelijkheden sterk verbeterd. Enerzijds door een aantrekkende economie, maar ook omdat we nu financieringen combineren. Denk aan een deel lening, een deel staatsgarantie en een deel crowdfunding. Doordat we een nauwe samenwerking hebben met andere aanbieders van financieringen, kunnen we leningen combineren en uw financieringskansen vergroten.

Tip: Financieringsindicator
Met de Financieringsindicator kunt u alvast checken of uw plan financierbaar is. Waar nodig geeft deze tool ook tips waarmee u uw plan verder kunt aanscherpen. Het invullen duurt maar een paar minuten en is anoniem.

Ga naar Partnerinfinancieren.nl/indicator

2. Waarom zou ik naar een bank gaan voor een lening?

Er wordt nog weleens gedacht dat je als ondernemer voor een gesloten deur staat bij een bank. Soms kiezen ondernemers er dan voor om een aanvraag te doen bij nieuwe financieringspartijen die soms hoge rentes rekenen.

In werkelijkheid is er de afgelopen jaren veel veranderd op het gebied van financieren. De economische vooruitzichten spelen mee en daarnaast hebben we als bank ook gekeken naar onze aanpak. Zo is bijvoorbeeld onze rol aan het verschuiven van traditioneel geldverstrekker naar een sparringpartner. Hierbij zijn we de verbindende factor tussen u en het uitgebreide financieringsaanbod van onze partners en onszelf. Dat helpt in de zoektocht naar de best passende financieringsvorm voor uw plan. Het is in uw en ons voordeel dat uw plan slaagt, daarom helpen we u ook met tips om uw plan aan te scherpen. Bijvoorbeeld door mee te denken, branche-informatie met u te delen of u in contact te brengen met andere ondernemers in vergelijkbare situaties.

3. Kan ik ook onder de € 250.000 lenen?

Dat kan zeker. We financieren zeer uiteenlopende plannen. Soms is dat voor een klein bedrag en soms voor miljoenen. We hanteren een ondergrens van € 5.000 voor een lening of krediet. Voor een lening van minder dan € 1 miljoen kunt u uw gesprek online voorbereiden. Heeft u meer geld nodig? Laat dan uw gegevens achter. Wij bellen u dan binnen twee dagen terug om uw plan te bespreken.

Financiering bij de Rabobank

  • Bereid uw persoonlijk gesprek online voor
  • Bespreek vrijblijvend uw plan met onze accountmanagers
  • Krijg direct te horen of u een financiering kunt krijgen voor uw plan

Vandaag uw plan online indienen vóór 12.00 uur? Dan bellen wij u vandaag nog terug voor een afspraak (alleen op werkdagen).

Contact

Rabobank