MBO & Groei Fonds

Het MBO & Groei Fonds verstrekt risicodragend kapitaal aan familiebedrijven. Naast financiële ondersteuning staan ook de kennis en het netwerk van het fonds tot je beschikking.

Investeren in je familiebedrijf

Het MBO & Groei Fonds verstrekt risicodragend kapitaal aan familiebedrijven. Voor je familiebedrijf is dit een kans om financiële middelen te krijgen voor je groeiplannen of een overname. De Rabobank is de belangrijkste investeerder in het MBO & Groei Fonds.

Wanneer is MBO & Groei Fonds interessant voor jou?

  • je familiebedrijf onderneemt in het mkb
  • je hebt behoefte aan risicodragend kapitaal voor groei of een overname
  • tussen € 2 miljoen en € 30 miljoen omzet met bewezen winstgevendheid
  • je onderneming bankiert bij de Rabobank

Ondersteuning door het MBO & Groei Fonds gaat verder dan alleen geld. De kennis, kunde en het netwerk van het fonds staan gedurende de looptijd van de samenwerking tot je beschikking. Staat je financiële positie het toe en is de looptijd voorbij? Dan ben je in de gelegenheid om de aandelen terug te kopen. Bij het voortijdig verbreken van de overeenkomst stelt het fonds geen verplichte verkoop aan derden voor.

Lees verder op de website van het MBO & Groei Fonds en maak daar een afspraak met een adviseur.

Meer lezen op mbogroeifonds.nl

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

De Rabobank wil haar dienstverlening aan kleinzakelijke klanten continu verbeteren. Daarom hebben we ons verbonden aan de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering van de Nederlandse Vereniging van Banken.

Lees meer over de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Zelf regelen & Contact

Contact Chat Afspraak