In aanmerking komen voor een zakelijke financiering

Bij Rabobank ontvang je in 15 minuten een vrijblijvend persoonlijk aanbod. Ook ontdek je direct wat je hiervoor betaalt. Zo krijg je snel inzicht in de mogelijkheden van een financiering. Bevalt het aanbod? Dan kun je de aanvraag meteen indienen.

Online financiering aanvragen

Welke factoren bepalen of ik in aanmerking kom voor een financiering?

Om in te schatten of je in aanmerking komt, kijken we onder meer naar je transactiegegevens en andere financiële cijfers. Ook de branche waarin je actief bent, het investeringsdoel en je toekomstperspectief tellen mee.

Veel ondernemers zijn verbaasd als ze horen dat ze binnen 15 minuten duidelijkheid hebben. Voorheen duurde dit veel langer. Bovendien moesten we om veel meer gegevens vragen. Hoe het mogelijk is dat dit nu anders is? Dat leggen we graag uit in deze korte animatievideo.

Ben je nog geen klant?

Om een financiering af te kunnen sluiten heb je eerst een zakelijke rekening bij Rabobank nodig. De Rabo ZZP Rekening is er voor zzp’ers die klein beginnen en groot dromen. Zonder vaste kosten, dus je betaalt alleen voor je transacties. En worden je dromen groter? Dan breid je de Rabo ZZP Rekening makkelijk uit met extra producten.

Zo check je of je in aanmerking komt

1

Bereid je aanvraag voor

Bepaal hoeveel financiering je nodig hebt.

2

In 15 minuten de online aanvraag invullen

Start de aanvraag en vul enkele gegevens in over je bedrijf en investering.

3

Bekijk je indicatieve aanbod

Je krijgt direct inzicht in je rente én leenbedrag.

4

Nog een paar gegevens

Om de aanvraag compleet te maken.

5

Persoonlijk gesprek over je aanvraag

Wij staan in elke fase voor je klaar.

6

Teken de offerte en ga aan de slag

Na ondertekening kun je vaak al binnen twee werkdagen gebruikmaken van de financiering.

Ik kom niet in aanmerking, wat nu?

Het kan gebeuren dat je niet in aanmerking komt voor het gewenste financieringsbedrag. In sommige gevallen kun je wel een lager bedrag aanvragen. Toch is het ook mogelijk dat je helaas geen Rabobank-financiering kunt krijgen. Bijvoorbeeld als je pas net gestart bent. Ook dan denken we graag mee over andere mogelijkheden. Het kan voorkomen dat je via een partij als Qredits wél in aanmerking komt.

Is je rechtsvorm veranderd?

Heb je onlangs de rechtsvorm van je onderneming gewijzigd? Dan wordt je bedrijf mogelijk als starter gezien en kun je daardoor geen financiering online aanvragen. Neem even contact met ons op, dan kijken we hoe we je toch verder kunnen helpen