Financial lease aanvragen

Bereken uw maandbedrag en ontvang binnen één minuut uw offerte

Financial lease regelt u bij de Rabobank helemaal online. U heeft zo meestal binnen één minuut al een offerte. U weet dus snel waar u aan toe bent en dat u door kunt met uw investeringsplan.

Financial lease aanvragen in vier stappen:

Flowchart

Stap 1: bereken online

Log in en vul een aantal gegevens in over het bedrijfsmiddel dat u wilt leasen. Geef de gewenste looptijd aan en kies eventueel voor een slottermijn. Daarna ziet u direct wat lease u per maand kost.

Stap 2: duidelijkheid in één minuut

Na het berekenen kunt u uw aanvraag vrijblijvend insturen. Uw aanvraag wordt direct beoordeeld en in de meeste gevallen verschijnt uw offerte binnen één minuut op uw scherm. U weet dan dat uw aanvraag is goedgekeurd en dat u door kunt met uw investering.

Stap 3: bestel het bedrijfsmiddel

Met uw offerte heeft u de zekerheid dat u kunt leasen. Dit is het moment om het bedrijfsmiddel te bestellen bij uw leverancier.

Stap 4: upload factuur en onderteken offerte

Zodra u de factuur van het bedrijfsmiddel heeft ontvangen, kunt u deze uploaden. In deze stap vult u ook uw betaalgegevens in en bevestigt u dat u wilt gaan leasen. Met de gegevens die u invult, maken wij de leaseovereenkomst op. Over de verdere afhandeling hiervan bellen wij u.

Contact

Rabobank