Financieringsportaal

Financiering aanvragen samen met je intermediair

Met het Financieringsportaal besteed je de aanvraag van je zakelijke financiering uit aan je boekhouder, accountant of andere intermediair.

Wil je bij je financieringsaanvraag hulp van je intermediair, zoals je boekhouder, administrateur, accountant of adviseur? Regel de aanvraag dan samen via het Financieringsportaal. Je vult zelf online de basisgegevens in. Je intermediair vult de aanvraag verder aan. Je besteedt zo de meer complexe onderdelen van de aanvraag uit aan degene die je financiële positie het beste kent. Het Financieringsportaal is een initiatief van de Rabobank.

Hoe werkt het Financieringsportaal?

Jij en je intermediair maken een account aan op Financieringsportaal.nl. Je geeft aan waar je in wilt investeren en hoeveel geld je nodig hebt. Je intermediair vult de aanvraag aan met onder meer jaarcijfers en een prognose. Zodra je intermediair dit in het Financieringsportaal heeft gedaan, krijg je bericht. 

Je kunt de compleet ingevulde aanvraag controleren en via het Financieringsportaal versturen naar de Rabobank. Wij nemen dan voor het einde van de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Voor het inschakelen van je intermediair bij een financieringsaanvraag brengt hij of zij mogelijk kosten in rekening. Informeer hiernaar bij je intermediair.

Ga naar Financieringsportaal.nl

Jaarcijfers aanleveren via SBR

Lever je jaarcijfers digitaal aan tijdens je financieringsaanvraag. Je regelt het via SBR: de nieuwe standaard sinds 1 januari 2017. Je ontvangt € 500 korting op de behandelingskosten als je een financiering volledig online aanvraagt en je intermediair daarbij je jaarcijfers laat aanleveren via SBR. Dit geldt uitsluitend voor mkb'ers met een jaaromzet van minder dan € 5 miljoen en bij financieringsaanvragen van in totaal minder dan € 1 miljoen. Vraag hiernaar bij je intermediair.