Wat is een goed plan?

Het begint met een goed idee. U ziet kansen die uit kunnen groeien tot een nieuw bedrijf of een uitbreiding van uw bestaande onderneming. Maar een goed idee is nog niet altijd een goed plan.

Het ondernemingsplan

Hoe ziet uw markt eruit, wat is uw verdienmodel, waar bent u goed in en waar heeft u hulp nodig? Een ondernemingsplan dwingt u over een aantal belangrijke zaken na te denken. Het helpt startende ondernemers bij het vormgeven van hun ideeën. Ook bij grote veranderingen in bestaande bedrijven kan een nieuw ondernemingsplan helpen. Als u alle onderdelen van het ondernemingsplan doorloopt en uitwerkt, weet u of u een goed plan in handen heeft, of alleen nog een mooi idee.

Lees meer over het ondernemingsplan

Financiering voor uw plan

U gelooft in uw plan. U heeft er goed over nagedacht en bent ervan overtuigd dat het gaat slagen. Maar een bank heeft meer nodig om te bepalen of uw plannen financierbaar zijn. Wij kijken naar wie u bent als persoon en als ondernemer. Heeft u al een bedrijf, dan verdiepen we ons daarin. Wij kijken ook naar de financiële haalbaarheid van uw plannen. Het helpt als u goed kunt uitleggen wat uw plannen zijn.

Lees meer over de beoordeling van een financieringsaanvraag

Contact

Rabobank