Investeerders, past het bij uw plan?

Er zijn talloze investeerders die graag financieel bijspringen als u een goed plan heeft. Sommige van deze partijen zijn regionaal actief en andere zijn opgericht voor specifieke branches. Zij kunnen niet alleen een lening verstrekken, maar vaak ook veel kennis. Investeringsmaatschappijen kunnen dus een meerwaarde zijn, maar daar vragen zij wel iets voor terug.

Doorontwikkelen dankzij investeringsmaatschappijen

Heliox maakt batterijen voor elektrische bussen. Zij geloven in duurzaam vervoer en zochten een investeringsmaatschappij die dat ook doet. Via een ondernemersevenementen van de Rabobank kwamen zij in contact met een investeringspartij die kon helpen bij de ontwikkeling van hun investeringsplan.

Online seminar over investeringsmaatschappijen

Bekijk het online seminar over investeringsmaatschappijen. Te gast zijn Paul van Logtestijn van het MBO & Groeifonds en Gerard Landberg van Locatus, marktleider op het gebied van winkelinformatie. Zij vertellen aan de hand van ervaringen waar u op moet letten als u in zee gaat met een investeringsmaatschappij en welke meerwaarde dit heeft. Kijk het seminar nu via Onlineseminar.nl

Bekijk dit seminar

Contact

Rabobank