'En of wij Zeeland fit kunnen krijgen'

Wie in Kapelle (Zeeland) aan zijn of haar conditie wil werken, komt al snel uit bij Harold Schipper en zijn vrouw Jacqueline. Hun sportcentrum is een begrip in de regio voor liefhebbers van tennis en krachtsport. Voor een forse uitbreiding vroegen zij kortgeleden een financiering aan bij hun Rabobank. Die financiering was rond in één gesprek.

Ondernemerschap

Harold laat trots zijn blik over zijn indoor tennisbanen glijden. “De vloer die we hier hebben liggen is uniek in Europa. Super duurzaam en het voelt bijna als gravel. Zelfs Raemon Sluiter en Richard Krajicek kwamen kijken toen we deze net hadden gelegd.” De keuze voor zo’n innovatieve tennisvloer is kenmerkend voor het ondernemerschap van Schipper. Altijd op zoek naar groei en vernieuwing. Toen de enige andere sportschool in zijn dorp de deuren sloot, greep Schipper dan ook zijn kans...

Schipper vertelt: “Natuurlijk willen we die extra leden, maar dan moeten we als sportschool ook meer kunnen bieden. Daarom gaan we het aanbod uitbreiden met groepslessen, nieuwe ruimtes en apparatuur. Een forse investering dus. Voor dat geld zijn we naar Jurgen gegaan, onze accountmanager bij de Rabobank.”

Onderling vertrouwen

“Onze accountmanager Jurgen weet meer over ons dan de meeste mensen. Er is echt onderling vertrouwen”, aldus Schipper. “Het is ook fijn dat hij weet wat er speelt in de regio en op de hoogte was van het sluiten van die andere sportschool. Hij woont hier zelf trouwens ook in de buurt.”

Na een goed gesprek over zijn plan ging Harold aan de slag met het online aanleveren van zijn bedrijfsgegevens. “Ik heb tijdens het invullen Jurgen nog even gebeld met een aantal vragen. Die heeft mij er toen goed doorheen geloodst.” Een paar dagen na het insturen van de gegevens kon Harold al bij het afgesproken bedrag. Inmiddels zijn Harold en Jacqueline druk bezig met het uitzoeken van nieuwe fitnessapparatuur en ook de verbouwing staat al gepland. “We gaan  voor kwaliteit. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat.”

Krijg ook snel duidelijkheid over uw financieringsaanvraag

Snel door met uw investeringsplan? Maak net als Harold Schipper gebruik van onze online financieringsaanvraag. Daarmee levert u uw bedrijfsgegevens zelf op uw gemak aan. U kunt vaak de volgende werkdag al in gesprek met een accountmanager van de Rabobank. U krijgt tijden dit gesprek direct duidelijkheid over uw aanvraag.

Lees meer over financieren in één dag

Contact

Rabobank