Bedrijfswagen leasen

Een bestelwagen of zakelijke auto leasen met financial lease

Dit maandbedrag geldt bij een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van € 3.500. Het leasebedrag is € 17.900.

Uw bedrijfswagen leasen bij de Rabobank

  • Bereken direct uw maandbedrag
  • Weet binnen enkele minuten of u kunt gaan leasen
  • Betaal een vast bedrag per maand voor uw bedrijfswagen

Een bedrijfswagen leasen voor een vast bedrag per maand? Dat kan via de Rabobank. U kunt online berekenen wat een bedrijfswagen leasen u per maand kost. U weet binnen enkele minuten waar u aan toe bent en kunt op korte termijn over een nieuwe bestelwagen of bestelbus beschikken. Of het nu gaat om een nieuw- of gebruikt model.

Bedrijfswagen leasen met financial lease

U kunt met financial lease het volledige aankoopbedrag van uw bedrijfswagen financieren. U vult online de gegevens in en kiest de looptijd en eventuele slottermijn. U ziet direct wat financial lease u per maand kost. Binnen enkele minuten ontvangt u de offerte. Zodra u de offerte binnen heeft, kunt u de bedrijfswagen bestellen bij uw leverancier.

Heeft u een bestelwagen nodig, maar wilt u daar niet in één keer een som geld voor neerleggen? Dan is financial lease een oplossing voor u. U kunt het volledige aankoopbedrag van de bestelwagen financieren met financial lease. De btw kunt u voorfinancieren. U houdt zo uw werkkapitaal vrij voor andere investeringen. Aan het einde van de looptijd blijft het voertuig uw eigendom. Onderhoud, verzekeringen en reparaties neemt u voor uw eigen rekening.

Bereken het maandbedrag voor uw bedrijfswagen

Wat u precies per maand betaalt, hangt af van een aantal factoren. We kijken onder andere naar de financiële positie van uw bedrijf, de economische levensduur van de bestelwagen en de gewenste looptijd. Log in en bereken uw maandbedrag. We controleren uw gegevens terwijl u wacht. Binnen enkele minuten verschijnt de offerte op uw scherm. De offerte is de bevestiging dat uw aanvraag is goedgekeurd. U kunt daarna zelf kiezen of u op de offerte ingaat, want deze is vrijblijvend voor u.

Hoe werkt het online aanvragen

1. Online aanvragen

Log in met een zakelijke Rabo WereldPas. Vul de gegevens in over het bedrijfsmiddel of de auto (object), zoals het aankoopbedrag, de looptijd, een eventuele eigen inbreng en/of slottermijn. U krijgt ook de vraag of u de btw wilt voorfinancieren. U ziet direct een indicatie van het maandbedrag. Druk op verzenden, dan wordt u offerte direct opgemaakt.

2. Aanvraag beoordelen

Uw aanvraag wordt beoordeeld terwijl u wacht. U weet binnen enkele minuten of uw aanvraag is goedgekeurd en of u kunt leasen. U ziet dan direct uw offerte op uw scherm. De offerte is de bevestiging dat u de bedrijfswagen kunt bestellen. De offerte is voor u vrijblijvend.

3. Offerte goedkeuren

Bent u tevreden over de offerte? Dan kunt u deze online accepteren. Upload de factuur van de bedrijfswagen, dan wordt uw leaseovereenkomst opgemaakt.

4. Overeenkomst tekenen

Wij maken de leaseovereenkomst op. Wanneer deze uw kant op komt, ligt aan de leverdatum die u heeft ingevuld. Over de verdere afhandeling van de overeenkomst en de uitbetaling nemen wij contact met u op.

5. Lease geregeld

Uw leverancier levert de bedrijfswagen aan u. U betaalt maandelijks het afgesproken bedrag tot het einde van de looptijd. Na de looptijd betaalt u de eventuele slottermijn.

Voorwaarden

Als u zelf via Rabo Internetbankieren een financial lease gaat afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van dit product. Deze kunt u hieronder downloaden. Als u een financial lease gaat afsluiten via uw Rabobank gelden de voorwaarden bij de offerte die u van uw bank ontvangt (via mail of per post).

Algemene bankvoorwaarden

Algemene voorwaarden voor bedrijfsfinancieringen van de Rabobank

Algemene voorwaarden voor verpanding van de Rabobank voor zakelijke financieringen

Verzekering voor uw zakelijke auto

Met de autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak bent u snel weer de weg op. Kies zelf uw dekking en bereken online uw maandbedrag.

Ga naar de autoverzekering

Contact

Rabobank