Bedrijswagen leasen

Bedrijfswagen leasen

Lease je bestelwagen of zakelijke auto via financial lease. Met lease word je direct eigenaar van de bedrijfswagen zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Bereken je maandbedrag en weet binnen één minuut of je een bedrijfswagen kunt leasen. Ook voor zzp'ers en starters.

  • leasen tot 100 procent van de aanschafwaarde
  • je houdt geld in je onderneming beschikbaar voor andere plannen
  • bij de Rabobank ben je vrij in de keuze van merk, type en leverancier
Nog geen zakelijke klant? Neem contact op

Met lease houd je financiële speelruimte

Met financial lease financier je tot 100 procent van de aanschafwaarde van een bestelauto of bus. Je kunt dus investeren zonder je eigen werkkapitaal aan te spreken. Zo houd je financiële speelruimte. Je betaalt een vast bedrag per maand en aan het einde van de leaseperiode blijft het voertuig van jou. Je kunt ook andere bedrijfsmiddelen leasen, zoals productiemachines of apparaten.

Bedrijfswagen leasen met financial lease

Voor nieuw en tweedehands

Je kunt bedrijfswagens met een aanschafwaarde vanaf €5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.

Vast maandbedrag

Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.

De bedrijfswagen is het onderpand

Je hoeft doorgaans geen eigen geld of zekerheden in te brengen.

Eigenaar vanaf dag 1

Vanaf de eerste dag ben je eigenaar van de bedrijfswagen die je leaset met financial lease. Hierdoor heb je mogelijk recht op fiscale voordelen. Vraag je boekhouder of accountant hiernaar. Bij financial lease regel je zelf onderhoud, reparaties en verzekeringen. Ook na de looptijd blijft de bus of bestelauto je eigendom.

Bedrijfswagen

Direct je maandbedrag berekenen

Log in en bereken binnen één minuut wat een bedrijfswagen leasen je per maand kost. Je kunt daarna direct checken of je aanvraag is goedgekeurd en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Btw en bpm voorfinancieren

Je kunt met financial lease de btw meefinancieren. Je betaalt de btw in één van de eerste zes maanden van de looptijd, inclusief de rente over het btw-bedrag.

Je kunt ook de Belasting van personenauto's en motorrijwielen (bpm) voor de volledige looptijd meefinancieren. Ben je niet bpm-plichtig? Dan kun je de bpm tijdelijk meefinancieren. Je betaalt de bpm in één van de eerste zes maanden van de looptijd, inclusief de rente over het bpm-bedrag. De Belastingdienst kan je vertellen of je bpm-plichtig bent.

Lees meer over financial lease

Verzeker je bedrijfswagen

Je regelt bij financial lease zelf de verzekering van je bedrijfswagen. Met de zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak ben je snel weer de weg op. Kies zelf je dekking en bereken online je maandbedrag.

Ga naar de zakelijke autoverzekering