Zo werkt het aanvragen van Rabo Lease

  Regel in vier stappen de aanvraag van Rabo Lease. Je berekent zelf eenvoudig een indicatie van je maandbedrag. Wil je weten of je het bedrijfsmiddel daadwerkelijk kunt leasen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  • online aanvragen tot € 500.000
  • aanvraagproces beoordeeld met 8+
  • ontvang direct een offerte die zes maanden geldig blijft
  Rabo Lease - Bereken je maandbedrag

  Stap 1: Maandbedrag berekenen

  Vul in onze online calculator enkele gegevens in over de machine, het apparaat of het voertuig dat je wilt leasen en over je bedrijf:

  • totaal aanschafbedrag
  • de gewenste looptijd
  • het KvK-nummer van je bedrijf

  Na het invullen krijg je direct een indicatie van het maandbedrag.

  Stap 2: Offerte aanvragen

  Om een offerte aan te vragen log je in met een zakelijke Rabo WereldPas. Vul verdere details in en verstuur je aanvraag. Meestal ontvang je binnen één minuut een offerte. De offerte is zes maanden geldig en biedt je de zekerheid dat je het gewenste bedrijfsmiddel kunt bestellen bij de leverancier.

  Duurt het langer dan een minuut voor je een offerte ontvangt? Dan is er mogelijk een uitzondering van toepassing op je situatie. In dit geval nemen wij contact met je op.

  Stap 3: Offerte goedkeuren

  Als je tevreden bent over onze offerte, dan kun je deze online accepteren. Vervolgens upload je de factuur van het bedrijfsmiddel dat je wilt leasen en vul je de details ervan in. Deze factuur ontvang je meestal twee weken voor de leverdatum van de leverancier.

  Zorg ervoor dat wij de factuur uiterlijk drie werkdagen voor de levering binnen hebben. Dan maken wij de leaseovereenkomst op.

  Stap 4: Overeenkomst tekenen

  Als alle gegevens kloppen, neemt je Rabobank uiterlijk drie werkdagen voor de levering van het gewenste bedrijfsmiddel contact met je op. We regelen dan samen de ondertekening van de leaseovereenkomst en de overboeking van het leasebedrag. Als we toch nog extra gegevens van je nodig hebben, dan ontvang je een bericht in je Berichten in Rabo Online Bankieren.

  Bedrijfsmiddel in bezit, leasecontract van start

  Als alles geregeld is, levert de leverancier de machine, het apparaat of het voertuig. Het leasecontract gaat dan in. Je betaalt maandelijks het afgesproken bedrag tot het einde van de looptijd.