De mogelijkheden van lease

Met lease is meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld het financieren van een robot, productielijn of een tweedehands drukpers. Is de aankoopwaarde maximaal € 500.000 dan regelt u de lease eenvoudig online. Ligt de aankoopwaarde hoger of wilt u investeren in een innovatief bedrijfsmiddel, dan gaan we graag met u in gesprek.

Innoveren en investeren met lease

Met lease investeert u ook in de laatste ontwikkelingen en slimme oplossingen. Zo helpen wij bijvoorbeeld ondernemers bij het financieren van innovatieve productielijnen en op maat gemaakte landbouwvoertuigen. Samen zorgen we ervoor dat u kunt meegroeien met de kansen die smart industry biedt. Via uw Rabobank heeft u toegang tot leasespecialisten:

  • met kennis van de ontwikkelingen in uw markt
  • met specifieke kennis van innovatieve bedrijfsmiddelen

Bekijk de video van Additive Industries. Een start-up, die innovatieve 3D metaalprinters financiert met lease.

Tweedehands bedrijfsmiddelen leasen

Heeft u tijdelijk een bedrijfsmiddel nodig voor bijvoorbeeld seizoensgebonden werk of ziet u ergens een scherp geprijsd tweedehands exemplaar? Ook dan kunt u financieren met lease. Doordat de aankoopwaarde van een gebruikt bedrijfsmiddel vaak lager is, merkt u dat ook in uw maandbedrag.

  • Mogelijk voor bedrijfsmiddelen uit verschillende bouwjaren
  • Voor zowel financial lease als netto operational lease

Lease voor meerdere investeringen in een jaar

Heeft u in een bepaalde periode meerdere bedrijfsmiddelen nodig? Bespreek dan vooraf uw investeringsplan met ons. U vraagt zo één keer lease aan en doet de opnames wanneer u de bedrijfsmiddelen bestelt.

Netto operational lease

Wilt u liever een bedrijfsmiddel huren in plaats van kopen? Dat kan via netto operational lease.

  • U betaalt alleen voor het gebruik van het bedrijfsmiddel
  • Het restwaarderisico ligt bij de Rabobank
  • Na de looptijd geeft u het bedrijfsmiddel weer terug aan ons. De lease verlengen of het bedrijfsmiddel overkopen is ook mogelijk.

Contact

Rabobank