Taxi leasen

Taxi leasen

Een taxi lease je bij de Rabobank. Met lease ben je eigenaar van het voertuig, zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Bereken je maandbedrag en weet binnen één minuut of je een taxi kunt leasen. Ook voor starters.

  • leasen tot 100 procent van de aanschafwaarde
  • financier de bpm en btw mee
  • bij de Rabobank ben je vrij in de keuze van merk, type en leverancier
Nog geen zakelijke klant? Neem contact op

Lease biedt je financiële speelruimte

Met financial lease financier je tot 100 procent van de aanschafwaarde van een auto of taxibusje. Je kunt dus investeren zonder je eigen werkkapitaal aan te spreken. Zo houd je financiële speelruimte. Je kunt vrijwel alle personenauto's, busjes of ander voertuigen leasen met financial lease en als taxi inzetten.

Taxi leasen met financial lease

Voor nieuw en tweedehands

Je kunt voertuigen met een aanschafwaarde vanaf €5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.

Vast maandbedrag

Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.

De taxi is het onderpand

Je hoeft doorgaans geen eigen geld of zekerheden in te brengen.

De leasetaxi is en blijft je eigendom

Met financial lease staat de taxi die je leaset vanaf dag één op jouw naam . Hierdoor heb je in veel gevallen recht op fiscale voordelen. Vraag je boekhouder of accountant hiernaar. Bij financial lease regel je zelf onderhoud, reparaties en verzekeringen. Ook na de looptijd blijft de taxi je eigendom.

Lees meer over financial lease

Taxi

Direct je maandbedrag berekenen

Log in en bereken binnen één minuut wat een taxi leasen je per maand kost. Je kunt daarna checken of je aanvraag is goedgekeurd en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bpm meefinancieren

Je kunt een taxi leasen inclusief de bpm. Het bpm-bedrag betaal je dan binnen de eerste zes maanden van de looptijd terug. Zo hoef je dit niet zelf voor te schieten, tot je dit bedrag terugkrijgt van de Belastingdienst.