Taxi leasen doet u bij de Rabobank

Direct uw maandbedrag berekenen en binnen één minuut duidelijkheid of u de taxi kunt leasen

*Op basis van een Tesla Model II, looptijd van 60 maanden en een slottermijn van € 4.000.

  • Bereken direct uw maandbedrag
  • Weet binnen één minuten of uw aanvraag is goedgekeurd
  • Financier de bpm mee

Taxi leasen voor een vast bedrag per maand

Voor de investering in een taxi hoeft u niet ineens het hele bedrag op tafel te leggen. Veel chauffeurs leasen een taxi en dat kan bij de Rabobank voor een vast bedrag per maand. In principe kunt u vrijwel iedere personenauto, busje of ander voertuig leasen met financial lease en als taxi inzetten.

Financial lease voor taxi’s

Financial lease is een vorm van lenen. U kunt het volledige aankoopbedrag van de taxi financieren of een deel, bijvoorbeeld door een aanbetaling te doen. U betaalt een vast bedrag per maand en de taxi staat vanaf dag een op uw naam. Hierdoor ontstaan in veel gevallen fiscale voordelen voor u. Bij financial lease blijft u ook na de looptijd eigenaar van het voertuig. Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf.

Bpm meefinancieren

U kunt een taxi leasen inclusief de bpm. Het bpm bedrag betaalt u dan binnen de eerste zes maanden van de looptijd terug. Zo hoeft u dit niet zelf voor te schieten, voordat u dit bedrag terugkrijgt van de Belastingdienst.

Hoe werkt het online aanvragen

1. Online aanvragen

Log in met een zakelijke Rabo WereldPas. Vul de gegevens in over het bedrijfsmiddel of de auto (object), zoals het aankoopbedrag, de looptijd, een eventuele eigen inbreng en/of slottermijn. U krijgt ook de vraag of u de btw en bpm wilt voorfinancieren. U ziet direct een indicatie van het maandbedrag. Druk op verzenden, dan wordt uw offerte opgemaakt terwijl u wacht.

2. Aanvraag beoordelen

Onze leasepartner DLL beoordeelt uw aanvraag binnen één minuut. U weet dus direct of uw aanvraag is goedgekeurd en of u kunt leasen. U ziet daarna direct de offerte op uw scherm. De offerte is de bevestiging dat u de auto kunt bestellen bij uw leverancier. De offerte is voor u vrijblijvend.

3. Offerte goedkeuren

Bent u tevreden over de offerte? Dan kunt u deze online goedkeuren. Vraag nadat u de autol heeft besteld bij uw leverancier om een factuur. Deze kunt u bij ons uploaden, zodat de leaseovereenkomst opgemaakt kan worden.

4. Overeenkomst tekenen

DLL maakt de leaseovereenkomst op. Wanneer deze uw kant op komt, ligt aan de leverdatum die u heeft ingevuld in uw online aanvraag. Uw Rabobank neemt contact met u op over de verdere afhandeling van de overeenkomst en de uitbetaling van het gewenste bedrag.

5. Lease geregeld

Uw leverancier levert de auto aan u. U betaalt maandelijks het afgesproken bedrag aan DLL, tot het einde van de looptijd. Na de looptijd betaalt u de eventuele slottermijn.

Voorwaarden

Als u zelf via Rabo Internetbankieren een financial lease gaat afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van dit product. Deze kunt u hieronder downloaden. Als u een financial lease gaat afsluiten via uw Rabobank gelden de voorwaarden bij de offerte die u van uw bank ontvangt (via mail of per post).

Algemene bankvoorwaarden

Algemene voorwaarden voor bedrijfsfinancieringen van de Rabobank

Algemene voorwaarden voor verpanding van de Rabobank voor zakelijke financieringen

Contact

Rabobank