Vrachtwagen leasen

Vrachtwagen leasen

Lease je vrachtwagen via Rabo Lease. Rabo Lease is financial lease. Hiermee ben je eigenaar van de vrachtwagen zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Bereken je maandbedrag binnen één minuut en vraag een offerte aan, zodat je weet of je een vrachtwagen kunt leasen.

leasen tot 100 procent van de aanschafwaarde financier de bpm en btw mee bij de Rabobank ben je vrij in de keuze van merk, type en leverancier
Bereken maandbedrag
Vraag offerte aan

Waarom een vrachtwagen leasen?

Door een vrachtwagen te leasen hoef je voor een investering niet je eigen werkkapitaal aan te spreken. Zo houd je financiële speelruimte. Je betaalt een vast bedrag per maand en aan het einde van de leaseperiode blijft de vrachtwagen van jou. Je kunt ook andere bedrijfsmiddelen leasen, zoals een trailer of productiemachines.

Vrachtwagen leasen met Rabo Lease

Voor nieuw en tweedehands

Je kunt vrachtwagens met een aanschafwaarde vanaf €5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.

Vast maandbedrag

Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.

De vrachtwagen is het onderpand

Je hoeft doorgaans geen eigen geld of zekerheden in te brengen.

Eigenaar vanaf dag 1

Vanaf de start van het leasecontract ben je eigenaar van de vrachtwagen die je leaset met Rabo Lease. Hierdoor heb je mogelijk recht op fiscale voordelen. Vraag je boekhouder of accountant hiernaar. Bij Rabo Lease regel je zelf onderhoud, reparaties en verzekeringen. Ook na de looptijd blijft het voertuig je eigendom.

Lees meer over Rabo Lease

Vrachtwagen leasen

Direct je maandbedrag berekenen

Log in en bereken binnen één minuut wat een vrachtwagen leasen je per maand kost. Je kunt daarna checken of je aanvraag is goedgekeurd en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bereken maandbedrag
Btw en bpm voorfinancieren

Het bedrag van de btw en de bpm kun je in de eerste zes maanden van de leaseperiode voorfinancieren. Je betaalt het bedrag dan gespreid of in één keer terug gedurende die maanden. Zo hoef je niet eerst zelf dit bedrag in te leggen, voordat je het terugkrijgt van de belastingdienst.

Verzekering voor je vrachtwagen

Bij financial lease regel je zelf je verzekeringen. Sluit je vrachtwagenverzekering af via Interpolis ZekerVanJeZaak. Hiermee ben je verzekerd tegen schade met of aan je vrachtwagen.

Ga naar de vrachtwagenverzekering