Vrachtwagen leasen

Lease je vrachtwagen via financial lease van de Rabobank voor een vast bedrag per maand. Ook mogelijk voor starters. Bereken nu je maandbedrag.

  • bereken direct je maandbedrag
  • ontvang binnen één minuut je offerte
  • financier ook de bpm en de btw
  • tweedehands vrachtwagens leasen is mogelijk
  • ook voor starters

Waarom een vrachtwagen leasen?

Door een vrachtwagen te leasen, hoef je niet in een keer het hele bedrag te investeren. Je betaalt een vast bedrag per maand en aan het einde van de leaseperiode blijft de vrachtwagen van jou. Je kunt ook andere bedrijfsmiddelen leasen, zoals een trailer of productiemachines.

Je kunt online berekenen wat een vrachtwagen leasen jou per maand kost. En je ontvangt daarna binnen één minuut vrijblijvend een offerte. 

Vrachtwagen leasen met financial lease

Bij de Rabobank lease je een vrachtwagen met financial lease. Hierdoor ben je vanaf dag één eigenaar van het voertuig. Je kunt een vrachtwagen leasen, inclusief de bpm en de btw. Je hoeft dus geen eigen geld in te leggen. Dit kan overigens wel. Je kunt ook voor een slottermijn kiezen, dat je aan het einde van de leaseperiode betaalt. Op deze manier kun je jouw maandbedrag beïnvloeden. Log in en bekijk hoe het werkt.

Lees meer over financial lease

Btw en bpm voorfinancieren

Het bedrag van de btw en de bpm kun je in de eerste zes maanden van de leaseperiode voorfinancieren. Je betaalt het bedrag dan gespreid of in één keer terug gedurende die maanden. Zo hoef je niet eerst zelf dit bedrag in te leggen, voordat je het terugkrijgt van de belastingdienst.

Zo vraag je financial lease aan