Vrachtwagen lease regelt u bij de Rabobank

Financial lease voor een vast bedrag per maand. Bereken nu uw maandbedrag

*Looptijd 72 maanden en een slottermijn van € 20.000. Het leasebedrag is  € 90.000.

  • Bereken direct uw maandbedrag
  • Ontvang binnen één minuut uw offerte
  • Financier ook de bpm en de btw

Waarom een vrachtwagen leasen?

Door een vrachtwagen te leasen hoeft u niet in een keer het hele bedrag te investeren. U betaalt een vast bedrag per maand en aan het einde van de leaseperiode blijft de vrachtwagen van u. U kunt online berekenen wat een vrachtwagen leasen u per maand kost. En u ontvangt daarna binnen één minuut vrijblijvend een offerte. U kunt ook andere bedrijfsmiddelen leasen, denk aan een trailer of productiemachines.

Vrachtwagen leasen met financial lease

Bij ons least u een vrachtwagen met financial lease. Hierdoor bent u vanaf dag een eigenaar van het voertuig. U kunt een vrachtwagen leasen inclusief de bpm en de btw. U hoeft dus op voorhand geen eigen geld in te leggen. Dit kan overigens wel. U kunt ook voor een slottermijn kiezen, dat u aan het einde van de leaseperiode betaalt. Op deze manier kunt u uw maandbedrag beïnvloeden. Log in en bekijk hoe het werkt.

Btw en bpm voorfinancieren

Het bedrag van de btw en de bpm kunt u in de eerste zes maanden van de leaseperiode voorfinancieren. U betaalt het bedrag dan gespreid of in één keer terug gedurende die maanden. Handig, want zo hoeft u niet eerst zelf dit bedrag in te leggen, voordat u het terugkrijgt van de belastingdienst.

Hoe werkt het online aanvragen

1. Online aanvragen

Log in met een zakelijke Rabo WereldPas. Vul de gegevens in over het bedrijfsmiddel of de auto (object), zoals het aankoopbedrag, de looptijd, een eventuele eigen inbreng en/of slottermijn. U krijgt ook de vraag of u de btw wilt voorfinancieren. U ziet direct een indicatie van het maandbedrag. Druk op verzenden, dan wordt u offerte direct opgemaakt.

2. Aanvraag beoordelen

Uw aanvraag wordt beoordeeld terwijl u wacht. U weet binnen enkele minuten of uw aanvraag is goedgekeurd en of u kunt leasen. U ziet dan direct uw offerte op uw scherm. De offerte is de bevestiging dat u de bedrijfswagen kunt bestellen. De offerte is voor u vrijblijvend.

3. Offerte goedkeuren

Bent u tevreden over de offerte? Dan kunt u deze online accepteren. Upload de factuur van de bedrijfswagen, dan wordt uw leaseovereenkomst opgemaakt.

4. Overeenkomst tekenen

Wij maken de leaseovereenkomst op. Wanneer deze precies uw kant op komt, ligt aan de leverdatum die u heeft ingevuld. Over de verdere afhandeling van de overeenkomst en de uitbetaling nemen wij contact met u op.

5. Lease geregeld

Uw leverancier levert de bedrijfswagen aan u. U betaalt maandelijks het afgesproken bedrag tot het einde van de looptijd. Na de looptijd betaalt u de eventuele slottermijn.

Voorwaarden

Als u zelf via Rabo Internetbankieren een financial lease gaat afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van dit product. Deze kunt u hieronder downloaden. Als u een financial lease gaat afsluiten via uw Rabobank gelden de voorwaarden bij de offerte die u van uw bank ontvangt (via mail of per post).

Algemene bankvoorwaarden

Algemene voorwaarden voor bedrijfsfinancieringen van de Rabobank

Algemene voorwaarden voor verpanding van de Rabobank voor zakelijke financieringen

Contact

Rabobank