LoanStreet

Online tool voor het aanvragen van een financiering en monitoring

LoanStreet is een softwareoplossing waarmee u uw bedrijfscijfers ophaalt uit uw online boekhoudpakket en snel berekent hoeveel financiering u kunt krijgen. Vervolgens kunt u de financiering aanvragen bij meerdere aanbieders.

Zo werkt het

Loanstreet logo

LoanStreet is gekoppeld aan achttien aanbieders van financieringen. U kunt binnen enkele minuten checken of u financiering kunt krijgen voor uw investeringsplan. Daarna vraagt u de financiering eenvoudig aan bij de gewenste partij. Omdat LoanStreet is gekoppeld aan uw boekhouding, maakt u altijd gebruik van de meest recente bedrijfsgegevens. En omdat deze gegevens eenvoudig te delen zijn, kan uw boekhouder of accountant met u meekijken tijdens een aanvraag. U regelt het in vier stappen:

1. Koppeling boekhoudpakket

LoanStreet sluit naadloos aan op uw Exact boekhoudsoftware. U werkt dus met de meest recente gegevens en kunt die gebruiken bij het oriënteren op financiering.

2. Check financierbaarheid

U kunt in LoanStreet al voordat u de aanvraag indient zien of uw financieringsaanvraag kans van slagen heeft en bij welke financier of investeerder. Ook krijgt u een korte toelichting van de verschillende financiers en investeerders.

3. Financieringsaanvraag invullen

De gegevens die nodig zijn voor een financieringsaanvraag zijn door LoanStreet al grotendeels ingevuld. Denk aan de winst- en verliesrekening, prognose, balans en cashflow. U vult zelf nog enkele gegevens in en kunt dan de aanvraag direct digitaal versturen. Het is ook mogelijk om eerst de aanvraag met uw accountant of boekhouder te delen. U kunt dan samen uw aanvraag controleren en eventueel aanvullen.

4. Aanvraag indienen

U kunt zelf kiezen bij welke partijen u uw financieringsaanvraag indient. Bijvoorbeeld bij de Rabobank*, crowdfundingplatformen en/of investeringsfondsen. Wanneer u voor Rabobank kiest, wordt u vóór het einde van  de eerstvolgende werkdag gebeld door een adviseur. Hij of zij plant dan een persoonlijk gesprek met u. Binnen één week na het indienen van uw aanvraag weet u waar u aan toe bent.

*Wij bieden via LoanStreet leningen, kredieten, bankgaranties en lease aan. Tijdens het persoonlijk gesprek bespreken wij uiteraard ook andere financieringsoplossingen met u.

Meer weten?

LoanStreet Financieringsindicator
Benieuwd hoe u LoanStreet aan uw Exact boekhoudpakket koppelt en wat het kost? Lees verder op de website van LoanStreet. Heeft u geen Exact boekhoudpakket? Gebruik dan de Financieringsindicator. U weet zo snel of u financiering kunt krijgen voor uw investeringsplan.
Ga naar LoanStreet.nl Ga naar Partnerinfinancieren.nl/indicator

Een financiering aanvragen op uw manier

Vraag uw financiering zelf online aan. Of schakel hulp in van uw accountant of een Rabobankadviseur. Kies hiervoor een andere manier van aanvragen en bekijk de mogelijkheden.

Contact

Rabobank