Lease-betaalschema opvragen

Hoe ver ben je met het aflossen van je geleaste bedrijfsmiddelen? En hoelang loopt de overeenkomst nog? Soms is het goed om alle lasten in je onderneming weer even onder de loep te nemen, bijvoorbeeld bij het opstellen van je jaarcijfers. Vraag hier het lease-betaalschema aan.

Wat is een lease-betaalschema?

Op je betaalschema, ook wel aflosschema of amortisatieschema genoemd, vind je alle bedrijfsmiddelen die je bij ons least. Ook vind je je leaseperiodes met het aflossings- en rentedeel, de ingangs- en einddatum van je contract en per periode het leasebedrag dat je nog moet betalen. Zo’n betaalschema kun je bij ons opvragen.

Lease-betaalschema opvragen met je vijfcijferig code

Via Rabo Online Bankieren vraag je online je lease-betaalschema op. Wat wij dan van je nodig hebben is het overeenkomstnummer. De eerstvolgende werkdag ontvang je het betaalschema digitaal online in je 'Berichten'.

Betaalschema opvragen

Betaalschema lease via e-mail aanvragen

Je kunt via e-mail het betaalschema aanvragen. E-mail je overeenkomstnummer naar csd.nl@rabobank.nl. Geef bij je aanvraag ook aan van welke maand(en) je de factuur wilt ontvangen. Je ontvangt dan uiterlijk de volgende werkdag via e-mail je betaalschema lease.

Betaalschema via de telefoon aanvragen

Lukt het niet om via email het betaalschema op te vragen, bel dan met de Rabo Lease Klantenservice.

Contact Rabo Lease Klantenservice

Service en Contact