Lenen met subsidie en staatsgaranties

De Nederlandse overheid en organisaties ondersteunen ondernemers op verschillende manieren. Zo bestaan er voor veel soorten investeringen subsidies en er zijn regelingen waarbij de overheid voor een deel garant staat als u geld wilt lenen. Met de juiste subsidie of staatsgarantie is uw investering dichterbij dan u misschien denkt.

Staatsgaranties

Wij combineren ook regelmatig regelingen van de overheid met onze financieringen. Doordat de overheid garant staat, kunt u als ondernemer bijvoorbeeld toch het gevraagde bedrag lenen of profiteren van gunstige voorwaarden. Welke staatsgarantie bij u past, hangt af van uw investering en uw type onderneming. In een financieringsgesprek nemen we graag de mogelijkheden met u door.

Deze staatsgaranties bieden wij onder andere aan:

Subsidies

Doet u bijvoorbeeld een duurzame investering of bent u actief in een branche die de overheid of een bepaalde stichting stimuleert? Dan kunt u mogelijk gebruik maken van een subsidieregeling. Met de subsidiewijzer van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ontdekt u welke subsidies voor u interessant zijn en hoe u deze kunt aanvragen.

Naar de subsidiewijzer op RVO.nl

Contact

Rabobank