Rabo BedrijfsSpaarRekening

Online inleggen en opnemen wanneer u wilt

  • Vrij opneembaar
  • Geen minimum inleg
  • Maximum inleg € 2,5 miljoen
  • Variabele rente tot 0,01%*

Spaartegoed direct beschikbaar

De Rabo BedrijfsSpaarRekening is een zakelijke spaarrekening met een variabele rente. Met deze spaarrekening kiest u zelf hoeveel u wilt gaan sparen. U kunt namelijk zo vaak en wanneer u wilt een bedrag inleggen of opnemen. Er geldt geen minimum inleg, hierdoor kunt u ook een klein bedrag sparen.

Kenmerken

Met deze spaarrekening spaart u online. U kunt online uw actuele tegoed en uw bij- en afschrijvingen inzien en overboekingen uitvoeren. Wilt u toch graag een papieren rekeningafschrift ontvangen? Dan kunt u dat zelf instellen.

U kunt gebruikmaken van deze spaarrekening als u een zakelijke betaalrekening heeft bij de Rabobank met Rabo Internetbankieren. U kunt de Rabo BedrijfsSpaarRekening dan direct openen. Heeft u nog geen zakelijke betaalrekening bij de Rabobank? Dan kunt u deze tegelijk met de spaarrekening aanvragen.

Rentetarieven

De rente van de Rabo BedrijfsSpaarRekening is variabel. Dit betekent dat de rente op elk moment kan wijzigen. De rente is afhankelijk van de hoogte van uw spaartegoed. Wij berekenen de rente op basis van drie saldoschijven. Is uw spaartegoed bijvoorbeeld € 120.000, dan geldt over het deel van uw saldo boven de € 100.000 het rentepercentage dat hoort bij de tweede saldoschijf. Is uw spaartegoed groter dan € 1 miljoen dan geldt over het saldodeel boven de € 1 miljoen het rentepercentage dat hoort bij de derde saldoschijf. In onderstaand schema ziet u de actuele rentepercentages per saldoschijf.

Saldoschijf, rente over het saldodeel*

1€ 0 tot en met € 100.0000,01%
2€ 100.000 tot en met € 1.000.0000,00%
3€ 1.000.000 tot en met € 2.500.0000,00%

Wij berekenen de rente ieder jaar tot en met 31 december en verrekenen deze op 1 januari van het daaropvolgende kalenderjaar met u. De rentepercentages zijn onder voorbehoud.

Bekijk de actuele zakelijke spaarrentes

Uitleg over zakelijke spaarrentes

Aandachtspunten

  • U mag bij ons slechts één Rabo BedrijfsSpaarRekening hebben. Daarnaast hanteren wij een maximumbedrag van € 12,5 miljoen dat u bij de Rabobank mag sparen. Dit maximum berekenen wij over uw spaartegoeden en die van de entiteiten die deel uitmaken van de groep of het samenwerkingsverband waar u deel van uitmaakt.
  • U kunt een Rabo BedrijfsSpaarRekening alleen openen als u een onderneming bent die actief is in Nederland. Deze rekening kan niet worden geopend door professionele geldmarktpartijen. Wie dat zijn kunt u vinden op de site van DNB, in het ‘Besluit prudentiële regels van de Wet op het financieel toezicht’.
    > Ga naar DNB.nl

Kosten

Om een zakelijke spaarrekening te kunnen openen heeft u een zakelijke betaalrekening bij de Rabobank nodig. Daaraan zijn kosten verbonden. Voor de spaarrekening betaalt u niets.

Voorwaarden

Het is verstandig uzelf goed te informeren voordat u een spaarrekening opent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bekijk de productkenmerken en de algemene voorwaarden die voor de Rabo BedrijfsSpaarRekening gelden.

Productkenmerken en voorwaarden Rabo BedrijfsSpaarRekening

* Rentewijzigingen voorbehouden

Contact

Rabobank