Rabo Deposito

Sparen met een vaste rente

  • Vaste looptijd van 1 maand tot en met 20 jaar
  • Eenmalige inleg van minimaal € 10.000
  • Vaste rente tot 1,80%*

Sparen met een vaste rente

Met een Rabo Deposito legt u eenmalig minimaal € 10.000 in. U kiest vervolgens zelf hoelang u uw inleg wilt vastzetten: van 1 maand tot en met 20 jaar. Over uw inleg ontvangt u een vaste rente.

Kenmerken

Uw inleg staat tot de vervaldatum vast tegen de afgesproken vaste rente. Dit betekent dat u tussentijds niet kunt opnemen of bijstorten. Op de vervaldatum boeken wij uw spaartegoed automatisch vrij naar de door u opgegeven tegenrekening. U kunt tot uiterlijk één werkdag voor de vervaldatum een nieuwe depositoafspraak maken.

Deposito voor charitatieve instellingen

Voor charitatieve instellingen is er het Maatschappelijk Verantwoord Deposito. Deze spaarrekening geeft inzicht in de projecten waarin wij uw spaargeld investeren. Dat zijn projecten die een positieve maatschappelijke impact hebben zoals duurzame en innovatieve koplopers en (startende) innovatieve bedrijven. Deze spaarrekening is ontwikkeld in samenwerking met Oxfam Novib. De minimale inleg is € 5 miljoen en de minimale looptijd is drie maanden. Het adviestarief en de overige voorwaarden zijn gelijk aan die van het Rabo Deposito.

Rentetarieven

U ontvangt een vaste rente over het tegoed op uw Rabo Deposito. Het rentepercentage is afhankelijk van de looptijd van uw deposito. De rente wordt bepaald aan de hand van de rentepercentages van de dichtstbijzijnde hele jaren. Het laagste rentepercentage is dan van toepassing. Bij het afsluiten geeft u aan wanneer u uw rentebijschrijving wilt ontvangen. U kunt kiezen voor achteraf per maand, drie maanden, per jaar of op de vervaldatum. U kunt deze keuze daarna niet meer wijzigen.

Bekijk de actuele zakelijke spaarrentes

Uitleg over zakelijke spaarrentes

Kosten

Om een zakelijke spaarrekening te kunnen openen heeft u een zakelijke betaalrekening bij de Rabobank nodig. Daaraan zijn kosten verbonden. Voor de spaarrekening betaalt u niets.

Voorwaarden

Het is verstandig uzelf goed te informeren voordat u een spaarrekening opent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bekijk de productkenmerken en de algemene voorwaarden die voor het Rabo Deposito gelden.

Productkenmerken en voorwaarden Rabo Deposito

* Rentewijzigingen voorbehouden

Contact

Rabobank