Voor wie is private banking?

Voor wie is private banking?

Private banking is bij ons onder te verdelen in verschillende oplossingen. In alle gevallen kijken we waar je wensen en ambities liggen, zodat we daar passende financiële oplossingen bij kunnen vinden. Kijk hieronder wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Particulieren

Je adviseur staat voor je klaar. Hij of zij wordt ondersteund door een team van specialisten. Zo stellen de vermogensplanners graag samen met jou een vermogensplan op. Dit plan kan de basis vormen voor je verdere strategie. De vermogensplanner analyseert je wensen en persoonlijke situatie en helpt je om daar financiële oplossingen voor te vinden, gericht op behoud en/of groei van je vermogen.

Ondernemers

Vermogen wordt in veel gevallen opgebouwd via een eigen bedrijf. En eigenlijk is er niets persoonlijker dan dat. Je hebt iets tot stand gebracht, met alle meevallers en tegenvallers die daarbij horen. Onze specialisten begrijpen dit en denken graag met je mee. Waar nodig werken zij nauw samen met je accountant en fiscalist.

Wealth Management

Voor vermogenden met meer dan € 10 miljoen

Er zijn in Nederland ongeveer 4.000 miljonairs die een vermogen van € 10 miljoen of meer bezitten. Wij begrijpen dat het beheer van dit soort vermogens vraagt om extra aandacht, toewijding en deskundigheid. Dit bieden we in de vorm van Wealth Management, waarbij je een persoonlijk aanspreekpunt en vertrouwenspersoon hebt: je Wealth Manager. En een deskundig team dat zich bezighoudt met jouw vermogensstrategie.

Lees meer over Wealth Management

Instellingen en stichtingen

Wij helpen je bij het waarmaken van de doelen en idealen van je stichting of instelling. Dit kan gericht zijn op vermogensbehoud of groei. Hierbij kijken we naar de actuele ontwikkelingen en we sturen bij waar nodig. 

Heeft je stichting meer dan € 2,5 miljoen vrij belegbaar vermogen? Dan helpen we je graag verder via Rabo Institutioneel Vermogensbeheer.

Lees meer over Rabo Institutioneel Vermogensbeheer