1 jaar geen premie voor de aansprakelijkheidsverzekering

Slager bakt vlees op zijn barbecue

Ondernemers opgelet: als u vóór 1 december 2016 een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit, betaalt u 1 jaar geen premie voor deze verzekering. Dit geldt ook voor de aanvullende aansprakelijkheidsverzekeringen zoals de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en CAR-verzekering. Deze aanvullende verzekeringen sluit u altijd af in combinatie met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen schade die u of één van uw medewerkers veroorzaakt aan anderen. Hierbij is zowel schade aan personen als spullen gedekt. Hiermee voorkomt u als ondernemer onverwachte (en vaak hoge) kosten.

Aanvullende aansprakelijkheidsverzekeringen per beroep

Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u schade die ontstaat door een beroepsfout. Denk bijvoorbeeld aan een belastingadviseur die een verkeerd advies geeft waardoor een bedrijf onnodig veel belasting moet betalen. Bent u aannemer? Dan kan het verstandig zijn een CAR-verzekering af te sluiten. Hiermee is bijvoorbeeld schade die ontstaat aan uw bouwwerk verzekerd. Voor bestuurders en toezichthouders van verenigingen en stichtingen is er de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Hiermee beschermt u uw privégeld.

Wilt u ook één jaar geen premie betalen voor de aansprakelijkheidsverzekering? Sluit dan vóór 1 december de verzekering af en profiteer. Met een zakelijke rekening sluit u de verzekering binnen twee minuten online af.

Utrecht, 13-10-2016