Financiering in één dag

Geregeld binnen één dag

De Rabobank biedt MKB ondernemers met een goed plan binnen één dag duidelijkheid over hun financieringsaanvraag. Zakelijke klanten die vóór 12.00 uur een online aanvraag indienen kunnen als ze dat willen uiterlijk de volgende dag een afspraak krijgen met een Rabobankadviseur. Deze adviseur besluit direct over de financiering. Het gaat hier om aanvragen door mkb-bedrijven die tot € 1 miljoen nodig hebben. Bijna driekwart van alle aanvragen valt in deze categorie.

Eric Saris, directeur Bedrijven van Rabobank: "Klanten met een goed plan willen snel duidelijkheid over hun financiering. De Rabobank komt daaraan tegemoet. Als grootste kredietverlener aan het Nederlandse bedrijfsleven willen we ondernemerschap blijven stimuleren. We combineren daarbij het gemak van internet met een zorgvuldig en deskundig persoonlijk adviesgesprek."

Hoe het werkt

Financieren binnen één dag geldt voor klanten van de Rabobank met een financieringsvraag tot € 1 miljoen. Nadat de klant de financieringsaanvraag online heeft ingediend wordt de ondernemer gebeld. Als de aanvraag compleet is, wordt een afspraak met een Rabobankadviseur gemaakt. Die afspraak kan de volgende dag al plaatsvinden. Tijdens het gesprek kunnen klanten de aanvraag verder toelichten. De adviseur besluit vervolgens of de ondernemer een financiering bij de Rabobank kan krijgen. Zo is er snel duidelijkheid. De ondernemer ontvangt de offerte daarna snel.

Bekijk hoe het werkt

Utrecht, 5-12-2016

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn