Intermediairs helpen ondernemers met online financieringsaanvraag

Financieringsportaal

Een financiering aanvragen is soms complex. Ondernemers vragen daarom hulp aan hun intermediair. De Rabobank wil die samenwerking ondersteunen en daarom is er nu het Financieringsportaal: een online omgeving waar u als intermediair samen met uw klant een online financieringsaanvraag kunt doen.

De ondernemer de basis, u de complexe gegevens

Een ondernemer start de aanvraag op Financieringsportaal.nl. Hij of zij vult een aantal basisgegevens in. Denk aan het investeringsdoel en het bedrag dat daarvoor nodig is. U vult als intermediair de aanvraag verder in. U uploadt onder andere jaarcijfers, relevante documenten en stelt een prognose op. De ondernemer checkt de complete aanvraag en stuurt deze direct door naar de Rabobank. Het hele proces speelt zich online af binnen het Financieringsportaal.

Duidelijkheid over de aanvraag

Voor het einde van de eerstvolgende werkdag bellen wij de ondernemer om een afspraak te maken. Die afspraak is een persoonlijk gesprek waarin de ondernemer zijn aanvraag kan toelichten. Binnen één week na het versturen van de aanvraag via het Financieringsportaal kan de ondernemer met ons in gesprek gaan. Na het persoonlijk gesprek heeft de ondernemer financieringsduidelijkheid. Uw klant ook efficiënt helpen bij zijn financieringsaanvraag? Maak allebei een account aan bij het Financieringsportaal en start de aanvraag.

Lees meer over het Financieringsportaal

Utrecht, 3-12-2015

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn