Meer overzicht in de Rabo Bankieren App

Man op een tablet

Vanaf vandaag is er een nieuwe update van de Rabo Bankieren App beschikbaar voor iOS-gebruikers. In versie 6.0 hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd aan de hand van feedback die wij binnenkrijgen van onze klanten.

Nieuwe knoppenbalk

De grootste aanpassing is het linkermenu dat is vervangen door een knoppenbalk aan de onderkant. De nieuwe knoppenbalk biedt meer overzicht en de functies zijn makkelijker te vinden. In het nieuwe menu zijn vijf knoppen zichtbaar: Overzicht, Zelf regelen, Overboeken, Contact en Meer. 

  • Bij Overzicht vindt u uw rekeningen en transactieoverzicht. 
  • Bij Zelf Regelen vindt u de opties die voorheen bij Instellingen en Zelf Regelen stonden. 
  • De knop Overboeken staat in het midden van het nieuwe menu. Door deze centrale plek wordt overboeken een stuk eenvoudiger. 
  • Bij Contact kunt u met ons bellen of een chat starten met één van onze medewerkers. 
  • Bij Meer vindt u alle overige acties terug; zoals onze nieuwe functionaliteit Betaalverzoek waarmee u geld terugvraagt van bekenden (nog niet voor zakelijke klanten) en de feedbackknop waar u ons helpt om de app te verbeteren.

iDEAL-betalingen

Naast de nieuwe knoppenbalk kunt u met deze release ook iDEAL-betalingen bevestigen met Touch ID. Voorheen was alleen inloggen en overboeken in de Rabo Bankieren App mogelijk met uw vingerafdruk.

Regel zelf meer op uw vakantie

Via de Rabo Bankieren App regelt u zelfs steeds meer. Hierdoor hoeft u niet altijd meer langs een Rabobankkantoor. Zo sluit u eenvoudig via de app een reisverzekering af terwijl u onderweg bent naar uw vakantieadres, zet u uw bankpas aan voor betalen buiten Europa en maakt u geld over zonder Rabo Scanner. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons 24/7 via de contactknop in de Rabo Bankieren App bereiken.

Update uw app

Is uw Rabo Bankieren App nog niet geüpdatet? Doe dit via de App Store bij Updates en kies voor ‘Werk bij”. De update is alleen voor klanten die mobielbankieren met een iPhone en iPad met iOS-versie 8.0 of hoger.

Meer info over de Rabo Bankieren AppUtrecht, 14-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn