Rabo Duurzame Innovatieprijs voor een betere wereld

Man met innovatieve lasergun

Steeds meer ondernemers willen niet alleen zelf groeien met hun bedrijf, maar ook actief bijdragen aan een betere wereld. Meewerken aan de oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk dat er echt toe doet. Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs biedt Rabobank die pioniers een podium voor een vliegende start.

Gedurfd, haalbaar en rendabel

De Rabobank is op zoek naar ondernemers die met hun innovatie durven op te staan om de maatschappij beter te maken. Die de maatschappij kennis laten maken met haalbare en rendabele innovaties, in de laatste ontwikkelingsfase, en met maatschappelijke impact. De Rabo Duurzame Innovatieprijs is de opvolger van de Herman Wijffels Innovatieprijs, die de afgelopen vijftien jaar is uitgereikt aan tal van succesvolle ondernemers. Met de vernieuwde prijs blijven we ondernemers stimuleren om van hun innovatie een succes te maken.

Voor de winnaar

Het winnen van de prijs opent deuren: de winnaar krijgt een geldprijs van € 20.000 om de innovatie verder te ontwikkelen. Daarnaast kan de winnaar kiezen voor een business coachingstraject, of een jaar lang intensief begeleiding door de Rabobank met warme introductie bij ons netwerk.
De Rabo Duurzame Innovatieprijs wordt uitgereikt in drie categorieën:

  • Food & Agri: voor duurzame landbouw en het faciliteren van genoeg en gezond voedsel
  • Circulaire economie: voor een duurzame economie
  • Vitale gemeenschappen en zorg: voor vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg

Inschrijven

De inschrijving is op dit moment gesloten. Meer informatie over de geselecteerde projecten en de uiteindelijke winnaars vindt u op Rabobank.nl/duurzameinnovatieprijs. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 21 maart 2018 in Apeldoorn. Onder andere Wiebe Draijer en Herman Wijffels zijn hierbij aanwezig.

Blijf op de hoogte

Utrecht, 17-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn