Bezoek met korting het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’

Samen innoveren voor een vitaler Nederland

De Rabobank is initiatiefnemer van het acceleratorprogramma Diagnose Voeding & Gezondheid. In dat kader vindt op dinsdag 22 mei 2018 het congres 'Samen innoveren voor een vitaler Nederland' plaats. Een congres voor bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid. Bent u erbij?

Ik kom naar het congres

Inspirerend programma
Centraal op deze dag staat de rol die voeding speelt bij het stimuleren van gezondheid en preventie van chronische aandoeningen. Sprekers die u kunt verwachten zijn onder meer Paul Blokhuis, staatssecretaris Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, prinses Laurentien, oprichtster Missing Chapter Foundation en Roelof Konterman, vicevoorzitter Raad van Bestuur Achmea. Zij gaan in op actuele thema's op het gebied van voeding en gezondheid. 

Tijdens tafelgesprekken komen vraagstukken aan bod als: Welke rol is voor werkgevers passend in het stimuleren van gezond gedrag op de werkvloer? En hoe kunnen we gezondheidsverschillen in Nederland kleiner maken?

Impactvolle innovaties
Om huidige systemen te doorbreken zijn vaak nieuwe innovaties nodig. Daarom wordt er op het congres ook een podium geboden aan impactvolle innovaties op het gebied van voeding en gezondheid. In twee rondes van break-outs zullen innovatieve bedrijven hun verhaal doen.

Gaat u liever met ze in gesprek? Dat kan! Op de innovatiemarkt heeft u gedurende de hele dag de mogelijkheid ondernemers te ontmoeten, waaronder Diverzio, het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Kipster, Chef Watson, FoodFirst Network, Keer Diabates2 Om en Arts en Voeding.

Registeren
Klanten van de Rabobank kunnen dit congres, dat plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, met € 50 korting bezoeken. U betaalt dan € 145 in plaats van € 195. Gebruik bij uw registratie kortingscode DV&GRABOKL.

Ik kom naar het congres

Benieuwd naar het totale programma? Meer informatie vindt u op de website van Diagnose.

Bekijk het programma

Utrecht, 8-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn