“Tof, dat Rabo dit doet”

Publiek van Startup Cinema luistert aandachtig naar ondernemer Bart Oosterholt

Startup Cinema kent sterke start

Op 21 november bezochten ruim tweehonderd starters de eerste editie van Startup Cinema. In Tilburg vertelden succesvolle ondernemers Bart Oosterholt (Social Deal) en Tommy Grein (Q-Promotions) eerlijk en open over de start van hun bedrijf. Deze live verhalen werden omlijst door inspirerende videobeelden van andere ondernemers. De reacties na afloop waren unaniem enthousiast. Startende webwinkelondernemer Judith: “Wat een inspirerende avond! Tof, dat Rabo dit doet voor startende ondernemers”.

Tips van Startup Cinema-sprekers

Gastheer Ronnie Overgoor wist de ondernemers goede tips te ontlokken. Het geheim van Bart Oosterholt: “Brainstormen, het idee zo snel mogelijk live zetten en dan kijken of het werkt”. Tommy Grein van Q-Promotions staat bekend om zijn persoonlijke service: “Voor mijn eerste klant reed ik elke vrijdagavond van Tilburg naar Hengelo, jarenlang. In het begin om één pakketje af te leveren. Deze klant was echter zo tevreden dat hij reclame voor mij maakte en zo kwamen er steeds meer adressen bij”.

Met eigen ogen zien?

Startup Cinema vindt de komende weken nog op negen andere locaties door het land plaats. Voor een paar locaties zijn nog gratis kaarten beschikbaar.

Utrecht, 22-11-2016

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn