Ultimaker wint FD Gazellen-finale

Agrico wint Ambassadeursprijs

Het bedrijf Ultimaker is de meest opvallende groeier van 2016 jaar. Dat werd 29 november bekendgemaakt tijdens de finale van de FD Gazellen awards. De fabrikant van 3D printers wist de afgelopen drie jaar met maar liefst 475% te groeien en ook de vooruitzichten zien er volgens de FD jury goed uit.

Basis voor groei

Ultimaker heeft sinds de oprichting in 2011 grote sprongen gemaakt. Rabobank West Betuwe heeft hen bij die groei ondersteund met een passend pakket financieringen. Directeur Bedrijven Rob Steenhorst: “Wij zijn trots op de samenwerking die wij met Ultimaker hebben. Het is mooi om zo’n bedrijf in de cruciale beginfase te kunnen ondersteunen.” Inmiddels staan de 3D printers van Ultimaker bij onder andere Apple, Tesla en verschillende prestigieuze universiteiten. Belangrijk voor het bedrijf is om hun kennis te delen met deze en andere organisaties. “Die waarde delen wij als Rabobank,” aldus Steenhorst. De komende jaren richt Ultimaker zich samen met de bank op verdere internationale groei.

Gazellen

Tijdens de FD Gazellen awards worden snel groeiende bedrijven bekroond voor hun prestaties. Aan de jaarlijkse finale gaan vier regionale bijeenkomsten vooraf.

Lees hoe het combineren van financieringen werkt

Lees meer over Ultimaker

Utrecht, 2-12-2016

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn